HS 90-F1000 belső hableválasztó

79500 Ft

A 90-F1000 egy 100 – 250 literes akvárium méretig ajánlott, motoros, diszpergátoros belső hableválasztó (diszpergátor: a levegő vízbe porlasztását egy tűs rotorú szivattyú végzi).

A mai napig Németországban gyártott, a német minőségi szemléletet tükröző lehabozóban az AquaBee UP 1000-es habkerekes motor egy venturi elven működő légbeszívó toldalékon keresztül, nagyon apró buborékok formájában, kb. 120 l/h levegőt porlaszt be a berendezés kellően nagy űrtartalmú reaktorterébe

A 90-F1000 egy belső használatra tervezett fehérjehableválasztó, melyet méret és formabeli adottságai miatt elsősorban a külső szűrőakváriumos rendszerekben lehet jól alkalmazni.

Kategória:

A H&S német cég a kiváló minőségű és teljesítményű skimmereivel várt népszerűvé a tengeri akvarisztikában. A teljes családra, az egészen kis méretű 90-F1000-től a 10000 literes állatkerti bemutató akváriumokat szűrő óriásgépekig jellemző a német szemléletű precíz kivitelezés, és az annak köszönhető halk és megbízható üzem.

A H&S 90-F1000 egy motoros vagy ún. diszpergátoros belső hableválasztó (diszpergátor: a levegő vízbe porlasztását egy tűs rotorú szivattyú végzi). A berendezést egy erre a célra átalakított AquaBee UP 1000-es szivattyú hajtja, mely nemcsak a vízellátásért felel, hanem szívó oldalra felhelyezett venturi elvű levegőztetőn keresztül a víz habosítását is végzi. A motor 5,5 W teljesítmény mellett közel 120 liter levegőt porlaszt be nagyon apró buborékok formájában a 9 cm széles reaktorházba. Míg a levegő mennyisége egy szorítóbilinccsel, addig habtetejének magassága a 25 mm-es kivezető csővezetékbe épített csappal szabályozható. A berendezés szükség esetén könnyedén ózongenerátorra köthető.

A szivárgásmentesen rögzíthető habgyűjtő tartály könnyen eltávolítható. A habedény nagy űrtartalmú, belső kialakítása nagyon egyszerű, így könnyedén tisztítható.

A 90-F1000 egy belső használatra tervezett fehérjehab leválasztó, melyet méret és formabeli adottságai miatt elsősorban a külső szűrőakváriumos rendszerekben lehet jól használni. Két hasonló méretű testvére a 110-F2000 egy nagyobb teljesítményű motorral, míg az A-110-F2000 akváriumon kívüli „száraz” üzemre alkalmas cső csatlakozókkal van ellátva.

Ajánlott akvárium méret (normál sűrűségű betelepítéssel és halakkal):

  • max. 100 literes SPS
  • max. 150 literes LPS
  • max. 250 literes lágykorallos

Fontos: üzemelés közben a lehabzót vízzel ellátó szivattyút a szűrőakváriumban teljesen el kell lepje a víz.

Gyártó

H&S

Ajánlott akvárium méret

Max. 300 L-ig

Shopping Cart