Köszöntő
Sosem fogom elfelejteni azt az élményt, amikor első alkalommal élőben láttam korallszirtet. Fantasztikus volt! Akkoriban már aktívan foglalkoztam édesvízi akvarisztikával – diszkosz halakat tenyésztettem – így magától adódott, hogy élményeimet a tengeri akvarisztikával idézzem meg, nem is beszélve arról, hogy ezzel másoknak is bepillantást engedhetek e lenyűgöző világba. Ausztriában, Bécsben sikerült Werner Knapp személyében olyan partnert találnom, aki akkor már hét éve foglalkozott sikeresen a tengeri akvarisztikával.

1996-ban közös nyitottuk meg Budapesten az első, kizárólag tengeri akvarisztikával foglalkozó szaküzletünket, a Korallszirtet.

Akkor tudásban is és szemléletben is sikerült olyan alapot leraknunk, mely az elmúlt 14 évben az akvarisztika fejlődésével folyamatosan bővült és az akvarisztika élvonalát képviselve, mára megannyi elégedett ügyféllel büszkén, kézzelfogható tartalommal töltötte meg mottónkat miszerint: Korallszirt, az Ön partnere az eredményes tengeri akvarisztikában. Kis Rudolf

Mit kínálunk Önöknek
A Korallszirt 25 éve gyarapodó tudást, használatban edzett tapasztalatot, kölcsönös bizalomra és emberi kapcsolatokra épülő, értékteremtő kiskereskedelmi szolgáltatásokat kínál. Ezek azok a hagyományos értékek, melyek mellett az gomba mód szaporodó online shopok, a nicknevek mögé bújó fórumok, és az internetről letölthető szakértelem korában is kiállunk, mert bár a világ felgyorsult, mi igazi sikernek továbbra is a hosszú távú sikert tekintjük.

Árainkról
Valódi bolt vagyunk nem csak egy webáruház. Nálunk nem csak terméket, szolgáltatást vagy élő állatot vesz, hanem ezekkel együtt mindazt a tudást és tapasztalatot is, ami a sikeres tengeri akvarizálást megkülönbözteti egy sós vízzel feltöltött üvegmedencétől.

Valótlanságot állítanánk azzal, ha magunkat a „legolcsóbbnak” címeznénk, de megannyi referencia tanúskodik arról, hogy a közös úton mindkét oldal befektetései egyaránt, és többszörösen megtérülnek.

Termékek
Szaküzlet vagyunk nem nagyáruház. Nálunk talán kevesebb terméket talál a polcokon, de azokról tapasztalatból tudjuk, hogy jobbak vagy éppen a legjobbak.
Természetesen igyekszünk a kínálatot megfelelően differenciálni, hogy mindenkinek igényeihez és pénztárcájához igazodó megoldást javasolhassunk.

Ha néha elő is fordul, hogy valami épp elfogyott, vagy csak ritkán keresik, így nem tartunk belőle állandó készletet, az évek során sikerült kiépíteni azt a beszállítói kört, akivel gördülékenyen és gyorsan be tudunk szerezni minden szükséges berendezést, vagy pótalkatrészt..

Szolgáltatások
Tettre kész segítség vagyunk, nem csak elméleti szakértők. Bennünk azok a tengeri akvarisztika iránt érdeklődők is partnerre találnak, akik a legtöbb gonddal járó, legnagyobb rutint igénylő feladatokat inkább egy gyakorlott szakértőre bíznák.

Az egyedi akvárium építésben szerzett több mint 10 éves tapasztalattal vállaljuk tengeri akváriumok tervezését, berendezését, meglévő akváriumok átalakítását. Ahogy a jó szabó az öltönyt, mi az akváriumot szabjuk a vevőhöz: minden tengeri akváriumot egyedileg tervezünk, követve a megrendelő minden adottságát és elképzelését. Segítünk a medence helyének kiválasztásában, kívánságra a lakás berendezéséhez illeszkedő bútort készíttetünk, felépítjük a szirtet, beüzemeljük a technikát, betelepítjük az állatokat, ismertetjük a rendszeresen végzendő karbantartási munkák minden szükséges lépését.

Azok is számíthatnak támogatásunkra, akik a karbantartáshoz kérnek segítséget. Legyen az akár rendszeres vagy eseti alkalom, egy nagyobb vízcsere, szabadság miatti távollét, vagy beteg halak kifogása, képzett szakembereink készséggel állnak rendelkezésre.

Tengeri elővilág
Nem csak kereskedünk, magunk is állatbarát akvaristák vagyunk. Mivel a tengeri élővilág importja és eladása nem csak engedélyhez kötött, de nagy felelősséggel is jár, őszintén fáradozunk azon, hogy a befogott állatoknak a lehető legjobb körülményeket biztosítsuk és csak egészséges, jó étvágyú példányokat adjunk el még akkor is, ha ez esetleg üzleti szempontból kedvezőtlen számunkra.

A halak, akár egyedi megrendelésre, akár a Korallszirtbe rendszeresen érkező nagyobb szállítmánnyal érkeztek, csak a szükséges karanténidő után, egészségesen vihetők el. Halakból, a legkisebbektől a legnagyobbakig, a kuriózumnak számító ritkaságokat is beleértve, kereskedőként szinte bármit módunkban áll beszerezni, mégis elkerüljük a táplálékspecialista, az agresszív vagy nehezen kezelhető, betegségre érzékeny fajok rendszeres behozatalát.

Boltunkban a halak mellett az alsóbbrendű életformák számos képviselőjét is megtalálhatja: rákok, szivacsok, sünök, puha- és szarukorallok, anemónák, kis- és nagypolipú kőkorallok közül válogathat.

  • Szaktanácsadás több mint 25 év tapasztalatból
  • Akváriumépítés egyedi igények alapján
  • Valós referenciák elégedett ügyfelektől
  • Állandó vagy eseti karbantartás
  •  Több mint 40 gyártó sokszínű termékpalettái
  • Széleskörű beszállítói kapcsolatok
Shopping Cart