Royal Exclusiv Bubble King DeLuxe 300 „external” külső hableválasztó

A Bubble King Delux 300 „external” egy 1200 – 3000 literes akvárium méretig ajánlott, motoros, diszpergátoros hableválasztó, amit a Royal Exclusiv akváriumon kívüli ún. „száraz üzemű” használatra tervezett (Diszpergátor: a levegő vízbe porlasztását egy tűs rotorú szivattyú végzi). A Németországban gyártott csúcsminőségű lehabozóban egy hableválasztókhoz átalakított Red Dragon 2000-es szivattyú dolgozik. A motor 2000 liter levegőt pumpál óránként a Bubble King-re jellemzően alulról, kis nyílásokon át a berendezés nagyméretű reaktorterébe. A Delux 300 „internal” gumibakos alátámasztású, szilikon csővel csatlakozó szivattyújának és a tartozék hangtompítónak köszönhetően nagy teljesítménye ellenére is rendkívül halk üzemű lehabozó. Fontos: a lehabozó működtetéséhez szükséges egy extra, 500 – 2000 l/h vízhozamú szivattyú, vagy más forrású állandó vízellátás

A lehabozó jelenelg nincs raktáron, de rendelhető. Az aktuális fogyasztói árról érdeklődjön telefonon vagy a kapcsolatok fül alatt. 
Szállítási határidő kb. 2-3 hét.
Kategória:

A Royal Exclusive Bubble King lehabozói a funkcionális és minőségi tökéletességre való törekvés csúcsát képviselik. A lehabozók Rolls-Royce-ának is nevezett Bubble King-et a mai napig kézzel szerelik össze a 25 éves múltra visszatekintő németországi gyárban, olyan anyagok felhasználásával mint a extrém tisztaságú akril, vagy a titán.

A Bubble King DeLuxe 300 „external” egy motoros, diszpergátoros külső hableválasztó, amit a Royal Exclusiv akváriumon kívüli ún. „száraz üzemű” használatra tervezett. (Diszpergátor: a levegő vízbe porlasztását egy tűs rotorú szivattyú végzi). Annak érdekében, hogy a skimmer reaktorterének hidrodinamikai jellemzőit a külső vízbetáplálás extra furatai és csatlakozói ne zavarják meg, a berendezés alulról, egy zárt dobogón keresztül kapja a vizet.

A fehérjehab leválasztó levegő ellátását a Royal Exclusiv saját fejlesztésű Red Dragon 2000-es szivattyúja végzi. A 58 Watt fogyasztású, a forgó részek vízkövesedése ellen bypass rendszerrel védett motor 2000 liter levegőt képes a lehabozó 30 cm átmérőjű reaktorába pumpálni óránként. A maximális hatásfokú habképződés érdekében, a Bubble King-ekre jellemzően a levegővel kevert víz alulról több kisebb nyíláson keresztül áramlik a lehabozó testébe.

A Bubble King Royal 300 „external” lehabozóban a  túlterhelés elleni elektronikus védelemmel ellátott Red Dragon motor szívóoldalán egy 25mm-es T csatlakozó egyik ágába kell az akváriumból érkező vizet bekötni. A hableválasztó hatékony működtetéséhez a vízellátásnak 500 és 2000 l/h közé kell esnie. A vízellátáson túl a motor szívó oldalához kapcsolódik a csendes üzemet biztosító hangtompítóból érkező levegő is.

Míg a skimmer belső vízmagassága az 63 mm-es, teleszkópos kivezető cső segítségével állítható, addig a habnedvességet a kivezető cső forgatásával lehet finomhangolni.

A nagyméretű, 6,5 liter térfogatú szivárgásmentesen rögzíthető habgyűjtő tartály könnyen, egy mozdulattal eltávolítható, de szükség esetén tartalma egy leeresztő csövön is kiüríthető.

A Delux 300 „external” gumibakos alátámasztású, szilikon csővel csatlakozó szivattyújának és a tartozék hangtompítónak köszönhetően nagy teljesítménye ellenére is rendkívül halk üzemű lehabozó.

Ajánlott akvárium méret (normál sűrűségű betelepítéssel és halakkal):

  • max. 1200 literes SPS
  • max. 1800 literes LPS
  • max. 3000 literes lágykorallos
Gyártó

Royal Exclusiv

Ajánlott akvárium méret

Max. 3000 L-ig

Shopping Cart