Royal Exclusiv Bubble King DeLuxe 250 „internal” belső hableválasztó

A Bubble King Delux 250 „internal” egy 800 – 2000 literes akvárium méretig ajánlott, motoros, diszpergátoros hableválasztó, amit a Royal Exclusiv elsősorban belső, szűrőakváriumos használatra tervezett (Diszpergátor: a levegő vízbe porlasztását egy tűs rotorú szivattyú végzi). A Németországban gyártott csúcsminőségű lehabozóban egy hableválasztókhoz átalakított Red Dragon 1500-es szivattyú dolgozik. A motor 3000 l/h vizet és 1500 l/h levegőt pumpál a Bubble King-re jellemzően alulról, kis nyílásokon át a berendezés nagyméretű reaktorterébe. A Delux 250 „internal” gumibakos alátámasztású, szilikon csővel csatlakozó szivattyújának és a tartozék hangtompítónak köszönhetően nagy teljesítménye ellenére is rendkívül halk üzemű lehabozó. Fontos: a lehabozó működtetéséhez szükséges ideális vízmagasság 18 – 27 cm

A lehabozó jelenelg nincs raktáron, de rendelhető. Az aktuális fogyasztói árról érdeklődjön telefonon vagy a kapcsolatok fül alatt. 
Szállítási határidő kb. 2-3 hét.
Kategória:

A Royal Exclusive Bubble King lehabozói a funkcionális és minőségi tökéletességre való törekvés csúcsát képviselik. A lehabozók Rolls-Royce-ának is nevezett Bubble King-et a mai napig kézzel szerelik össze a 25 éves múltra visszatekintő németországi gyárban, olyan anyagok felhasználásával, mint az extrém tisztaságú akril vagy a titán.

A Bubble King DeLuxe 250 „internal” egy motoros, diszpergátoros belső hableválasztó, amit a Royal Exclusiv elsősorban szűrőakváriumban való használathoz tervezett. (Diszpergátor: a levegő vízbe porlasztását egy tűs rotorú szivattyú végzi).

A fehérjehab leválasztó levegő és víz ellátását a Royal Exclusiv saját fejlesztésű Red Dragon 1500-es szivattyúja végzi. A 48 Watt fogyasztású, a forgó részek vízkövesedése ellen bypass rendszerrel védett motor 3000 liter vizet és 1500 liter levegőt képes a lehabozó 25 cm átmérőjű reaktorába pumpálni óránként. A maximális hatásfokú habképződés érdekében, a Bubble King-ekre jellemzően a levegővel kevert víz alulról több kisebb nyíláson keresztül áramlik a lehabozó testébe.

A Bubble King Royal 250 „internal” lehabozóban a túlterhelés elleni elektronikus védelemmel ellátott Red Dragon motor szívóoldalára épített speciális toldalék három feladatot lát el: segítségével szabályozható a beszívott víz mennyisége; ide kapcsolódik a csendes üzemet biztosító hangtompítóból érkező levegő; és egy kisebb extra csatlakozón keresztül szükség esetén ide köthető be egy ózongenerátor.

Míg a skimmer belső vízmagassága az 50 mm-es, teleszkópos kivezető cső segítségével állítható, addig a habnedvességet a kivezető cső forgatásával lehet finomhangolni.

A nagyméretű, 4,5 liter térfogatú szivárgásmentesen rögzíthető habgyűjtő tartály könnyen, egy mozdulattal eltávolítható, de szüksége esetén tartalma egy leeresztő csövön is kiüríthető.

A berendezés karbantarthatóságát és tisztíthatóságát sokban segíti, hogy ragasztás helyett a fő elemeket rozsdaálló titán csavarok rögzítik, így a lehabozó bármikor könnyedén szétszerelhető.

A Delux 250 „internal” gumibakos alátámasztású, szilikon csővel csatlakozó szivattyújának, és a tartozék hangtompítónak köszönhetően nagy teljesítménye ellenére is rendkívül halk üzemű lehabozó.

Ajánlott akvárium méret (normál sűrűségű betelepítéssel és halakkal):

  • max. 800 literes SPS
  • max. 1200 literes LPS
  • max. 2000 literes lágykorallos

Fontos: a lehabozó működtetéséhez szükséges ideális vízmagasság 18 – 27 cm (a lehabzót vízzel ellátó szivattyút a szűrőakváriumban teljesen el kell lepje a víz)

Gyártó

Royal Exclusiv

Ajánlott akvárium méret

Max. 2000 L-ig

Shopping Cart