Royal Exclusiv Bubble King Supermarin 200 belső hableválasztó

A Bubble King Supermarin 200 egy 800 – 1500 literes akvárium méretig ajánlott, motoros, diszpergátoros hableválasztó, amit a Royal Exclusiv elsősorban belső, szűrőakváriumos használatra tervezett (Diszpergátor: a levegő vízbe porlasztását egy tűs rotorú szivattyú végzi). A Németországban gyártott csúcsminőségű lehabozóban egy hableválasztókhoz átalakított Red Dragon 1500-as szivattyú dolgozik. A motor 2500 l/h vizet és 1500 l/h levegőt pumpál a Bubble King-re jellemzően alulról, kis nyílásokon át a berendezés nagyméretű reaktorterébe. A Supermarine-nak két szivattyú csatlakozási pontja van, így a Red Dragon motor áthelyezésével a berendezés helyfoglalása 49 x 24 cm-ről 42 x 32 cm-re változtatható. A Supermarine 200 gumibakos alátámasztású, szilikon csővel csatlakozó vízpumpájának és a tartozék hangtompítónak köszönhetően nagy teljesítménye ellenére is rendkívül halk üzemű lehabozó. Fontos: a lehabozó működtetéséhez szükséges ideális vízmagasság 18 – 23 cm

A lehabozó jelenelg nincs raktáron, de rendelhető. Az aktuális fogyasztói árról érdeklődjön telefonon vagy a kapcsolatok fül alatt. 
Szállítási határidő kb. 2-3 hét.
Kategória:

A Royal Exclusive Bubble King lehabozói a funkcionális és minőségi tökéletességre való törekvés csúcsát képviselik. A lehabozók Rolls-Royce-ának is nevezett Bubble King-et a mai napig kézzel szerelik össze a 25 éves múltra visszatekintő németországi gyárban, olyan anyagok felhasználásával mint az extrém tisztaságú akril vagy a titán.

A Bubble King Supermarin 200 egy motoros, diszpergátoros belső hableválasztó, amit a Royal Exclusiv elsősorban szűrőakváriumban való használathoz tervezett. (Diszpergátor: a levegő vízbe porlasztását egy tűs rotorú szivattyú végzi).

A fehérjehab leválasztó levegő és víz ellátását a Royal Exclusiv saját fejlesztésű Red Dragon 1500-as szivattyúja végzi. A berendezés helyigényének konfigurálhatósága érdekében a Supermarin skimmereknek két szivattyú csatlakozási pontja van, melyek felcserélésével a gép alapterülete 49 x 24 cm és 42 x 32 cm között változtatható.

A 48 Watt fogyasztású, a forgó részek vízkövesedése ellen bypass rendszerrel védett motor 2500 liter vizet és 1500 liter levegőt képes a lehabozó 20 cm átmérőjű reaktorába pumpálni óránként. A maximális hatásfokú habképződés érdekében, a Bubble King-ekre jellemzően a levegővel kevert víz alulról több kisebb nyíláson keresztül áramlik a lehabozó testébe.

A Buble King Supermarin 200-as lehabozóban a túlterhelés elleni elektronikus védelemmel ellátott Red Dragon motor szívóoldalára épített speciális toldalék három feladatot lát el: segítségével szabályozható a beszívott víz mennyisége; ide kapcsolódik a csendes üzemet biztosító hangtompítóból érkező levegő; és egy kisebb extra csatlakozón keresztül szükség esetén ide köthető be egy ózongenerátor.

A skimmer belső vízmagassága és a termelt hab nedvessége a 40 mm-es kivezető cső forgatásával állítható.

A nagyméretű, 2 liter térfogatú szivárgásmentesen rögzíthető habgyűjtő tartály könnyen, egy mozdulattal eltávolítható, de szüksége esetén tartalma az oldalán elhelyezett szelepen keresztül is leereszthető.

A berendezés karbantarthatóságát és tisztíthatóságát sokban segíti, hogy ragasztás helyett a fő elemeket rozsdaálló titán csavarok rögzítik, így a lehabozó bármikor könnyedén szétszerelhető.

A Supermarin 200 gumibakos alátámasztású, szilikon csővel csatlakozó szivattyújának és a tartozék hangtompítónak köszönhetően nagy teljesítménye ellenére is rendkívül halk üzemű lehabozó.

Ajánlott akvárium méret (normál sűrűségű betelepítéssel és halakkal):

  • max. 800 literes SPS
  • max. 1100 literes LPS
  • max. 1500 literes lágykorallos

Fontos: a lehabozó működtetéséhez szükséges ideális vízmagasság 18 – 23 cm

Gyártó

Royal Exclusiv

Ajánlott akvárium méret

Max. 1500 L-ig

Shopping Cart