Maxspect Jump SK400 hableválasztó

149000 Ft

A Maxspect Jump SK400 egy a megszokottól eltérő kialakítású, dupla beömlős valamint kétszeres tűkerekes lehabzó.
Az oldalanként elhelyezett két impeller egymással szemben kaptak helyet amelyek közül az egyik aktív forgó mozgást végez a másik pedig statikus állót.
Ezen kialakítás lehetővé teszi, hogy az aktív kamrába kétoldalról érkezzen be és optimálisan terüljön szét a mikrobuborékokkal dúsított víz. Ennek köszönhetően kiemelkedő hatékonysággal és csendes működéssel dolgozik.
A két aktív mozgást végző tűkerék ellenére a lehabzótest belső közepén mindösszesen egy motor kapott helyet kétoldalt meghosszabbított tengellyel. A motor vezérlővel ellátott, nagy kopásállósággal rendelkező kerámiatengelyes, biztonságos DC kisfeszültség üzemű.
A vezérlő többek lehetőséget biztosít arra, hogy a fölöző teljesítményét elektronikus úton szabályozzuk valamint védelmet nyújt a gyűjtőcsésze túlfolyása ellen is a tetején elhelyezett úszókapcsoló segítségével.
Nem elhanyagolható biztonsági funkció a késleltetett bekapcsolás amely a rendszer indítását követően időt hagy arra, hogy a szűrőakvárium vízszintje beálljon ezzel elkerülve a már kicsapott fehérjék visszajutását az akváriumba.
A további, tökéletes beállításról a lehabzótest oldalán elhelyezett precíziós tárcsa gondoskodik amely segítségével beállítható a kívánt vízszint. A vízszintállító tárcsán kívül a testen található még a beépített hangtompító amely a még csendesebb üzemről gondoskodik valamint a buborékcsapda ami hozzájárul ahhoz, hogy az eddigieknél még kevesebb mikrobuborék jusson vissza a szűrőakváriumba.

A készülék karbantartása és tisztítása rendkívül gyors hiszen könnyűszerrel szétszedhető és összerakható.

Ajánlott akvárium méret: 400 – 1000L

Kategória:

sk400

Gyártó

Maxspect

Ajánlott akvárium méret

Max. 1000 L-ig

Shopping Cart