Tunze Turbelle Stream 6085 áramoltató (8000l/h)

59900 Ft

A 6085 a nagyobb akváriumokhoz méretezett Tunze Turbelle Stream család középső tagja. A megújult forma egy 8000 l/h  teljesítményű, csendes üzemű, mindössze 14 W fogyasztású propelleres áramoltató motort rejt.

A motor gömb formájú házának köszönhetően a vízáramlás könnyen pozicionálható. A tartozék mágneses tartóval a motor az akvárium bármely pontján egyszerűen az üvegre rögzíthető.

Fontos: a 6085 egy szinkronmotoros áramoltató, így teljesítménye elektronikusan nem szabályozható.

Kategória:

A német Tunze cég volt az első, aki az akvarisztikában propelleres áramoltató motort épített. A 6085-ös az első Turbelle Stream -ek megújult formájú, második generációs modellje, mellyel nagyobb, 400 – 1000 literes akváriumok vízmozgatását lehet hatékonyan megoldani.

A 6085 a Tunze Turbelle Stream család középső tagja. Az innovatív forma egy 8000 l/h  teljesítményű, csendes üzemű, mindössze 14 W fogyasztású propelleres keringető motort rejt. A ráccsal védett szívórész széles kialakítása miatt lassan tömődik el, az 50mm átmérőjű kivezető száj pedig elég nagy ahhoz, hogy a propeller jó hatásfokkal, erős és egyenletes vízmozgást biztosítson.

A motor gömb formájú házának köszönhetően a vízáramlás fel, le, jobbra és balra is könnyen irányítható. A csendesebb üzem érdekében az ennél a típusnál rezgéscsillapítóval felszerelt mágneses tartókkal a motor 15 mm-es üvegvastagságig az akvárium bármely pontján egyszerűen az üvegre rögzíthető. A piacon jelenleg a Tunze Stream motorok a legflexibilisebbek az elhelyezés és a vízsugár pozicionálásának tekintetében.

A szivattyú védett a propeller esetleges elakadásából adódó motor túlmelegedés ellen.

Fontos: a 6085 egy fix (nem szabályozható) teljesítményű szinkronmotoros áramoltató. Nem kompatibilis a Tunze Single- Wave-, és Multicontroller-ekkel.

Fontos: mivel az áramoltató elölröl nyitott, bekapcsolás előtt mindig érdemes meggyőződni arról, hogy nem bújt-e meg egy kisebb élőlény a szivattyú belsejében.

Gyártó

Tunze

Vezérelhetőség

Nem vezérelhető

Shopping Cart