Tunze Turbelle Nanostream 6015 áramoltató (1800l/h)

16900 Ft

A 6015 a Tunze Turbelle Nanostream család legkisebb tagja. Az innovatív forma egy 1800 l/h teljesítményű, csendes üzemű, mindössze 3,5 W fogyasztású propelleres áramoltató motort rejt.
A motor gömb formájú házának köszönhetően a vízáramlás könnyen pozicionálható. A tartozék mágneses tartóval, a motor pedig az akvárium bármely pontján egyszerűen az üvegre rögzíthető.
Fontos: a 6015 egy szinkronmotoros áramoltató, így teljesítménye elektronikusan nem szabályozható.

Kategória:

A német Tunze cég volt az első, aki az akvarisztikában propelleres áramoltató motort épített. A 6015-ös már egy második generációs fejlesztés eredménye, mellyel elsősorban kisebb, 200 – 400 literes akváriumok vízmozgatását lehet hatékonyan megoldani, de nagyobb medencékben is jó szolgálatot tehet az áramlástól elzárt részek üledékképződésének megakadályozásában (pl. szírt mögötti rész).
A 6015 a Tunze Turbelle Nanostream család legkisebb tagja. Az innovatív forma egy 1800 l/h teljesítményű, csendes üzemű, mindössze 3,5 W fogyasztású propelleres keringető motort rejt. A ráccsal védett szívórész széles kialakítása miatt lassan tömődik el, a 40 mm átmérőjű kivezető száj pedig elég nagy ahhoz, hogy a propeller jó hatásfokkal, erős és egyenletes vízmozgást biztosítson.
A motor gömb formájú házának köszönhetően a vízáramlás fel, le, jobbra és balra is könnyen irányítható. Kis mérete (70 mm-es átmérő) lehetővé teszi, hogy a vízpumpát könnyen a dekoráció közé rejtsük. A tartozék mágneses tartóval, 10 mm-es üvegvastagságig a motor az akvárium bármely pontján egyszerűen az üvegre rögzíthető. A piacon jelenleg a Tunze Stream motorok a legflexibilisebbek az elhelyezés és a vízsugár pozicionálásának tekintetében.
Fontos: a 6015 egy fix (nem szabályozható) teljesítményű szinkronmotoros áramoltató. Nem kompatibilis a Tunze Single- Wave-, és Multicontroller-ekkel.
Fontos: mivel az áramoltató elölről nyitott, bekapcsolás előtt mindig érdemes meggyőződni arról, hogy nem bújt-e meg egy kisebb élőlény a szivattyú belsejében.

Gyártó

Tunze

Vezérelhetőség

Nem vezérelhető

Shopping Cart