Tunze Turbelle Nanostream 6020 áramoltató (2500l/h)

19900 Ft

A 6020 a Tunze Turbelle Nanostream család legújabb, kialakításban az elődöknél kompaktabb felépítésű belső áramoltatója. Az új forma egy 2500 l/h teljesítményű, 4 W fogyasztású propelleres áramoltató motort rejt, mely mindössze 6,5 cm-re lóg be az akvárium „úszótérébe”.

A motor kivezető oldalán található terelővel az áramlás iránya 360 fokban szabályozható. A tartozék mágneses tartóval, a motor pedig az akvárium bármely pontján egyszerűen az üvegre rögzíthető.

Fontos: a 6020 egy szinkronmotoros áramoltató, így teljesítménye elektronikusan nem szabályozható.

Kategória:

A Nanostream 6020 német Tunze cég legújabb fejlesztései közé tartozik. Az elődökhöz képest a legnagyobb különbséget az újszerű design jelenti, mely a kisebb helyfoglalás érdekében szakít a Tunzétól megszokott gömb formával.

Az innovatív forma egy 2500 l/h teljesítményű, 4 W fogyasztású propelleres áramoltató motort rejt, mely mindössze 6,5 cm-re lóg be az akvárium „úszótérébe”.

A motor 40mm átmérőjű kivezető oldalára szerelt terelő segítségével az áramlás iránya 360 fokban szabályozható.

A csendesebb üzem érdekében az ennél a típusnál rezgéscsillapítóval felszerelt mágneses tartókkal a motor 12 mm-es üvegvastagságig az akvárium bármely pontján egyszerűen az üvegre rögzíthető.

A szivattyú védett a propeller esetleges elakadásából adódó motor túlmelegedés ellen.

Fontos: a 6020 egy fix (nem szabályozható) teljesítményű szinkronmotoros áramoltató. Nem kompatibilis a Tunze Single- Wave-, és Multicontroller-ekkel.

Fontos: mivel az áramoltató elölről nyitott, bekapcsolás előtt mindig érdemes meggyőződni arról, hogy nem bújt-e meg egy kisebb élőlény a szivattyú belsejében.

Gyártó

Tunze

Vezérelhetőség

Nem vezérelhető

Shopping Cart