Modern Reef All-in-one Reef Keeping System (RKS) 4 x 2,5 liter

26000 Ft

A Modern Reef által gyártott All-in-one Reef 4×2,5L szett tartalmazza az összes olyan alapvető nyomelemet, szerves és szervetlen mikrotápanyagot és aminosavat amely a természetesen tengervízben előfordul. A készítmények használatával megteremti a sikeres tengeri akváriumhoz vezető út alapját.

Kategória:
  • KH1 alapodlat
  • KH2 alapoldat
  • Kalcium alapoldat
  • Magnézium alapoldat

Alap nyomelemek, szerves és szervetlen mikroelemek és aminosavak, ebből áll az All in one RKS.
Kiemeli a vörös, a rózsaszín, kék, lila valamint különösen a sárga / narancssárga pigmenteket. A termék minden összetevőinek aránya egyedi formula alapján összeállított, bevált recept. Nem tartalmaz nitrátot és foszfátot, adagolása mellett bármilyen abszorbens szűrőanyag alkalmazható.

A Modern Reef All-in-one RKS alkalmazkodik az akvárium beállításához és nem fordítva. Ez biztosítja a korallos akvárium szükségleteit azáltal, hogy megtalálja az ideális KH szintet, amelyet a kalciumszinthez viszonyítva kell használni.

Koncentráció: 10ml / 100L 1dKH-t emel.

Az RKS adagolható manuálisan vagy dózispumpával egyaránt. Amennyiben az adagolópumpának csak három feje van, a KH1 és KH2 kombinálható(2x adagolás mellett).
Ajánljuk hogy az adagolópumpás megoldás mellett az adagoló csövek azonos hosszúságúak legyenek valamint ne felejtse el 6 – 8 havonta kalibrálni.
Ideális esetben az adagolás sorrendje a következő: KH1 — Kalcium — KH2 — Magnézium 10-15 perces kihagyásokkal.

Adagolás

Egyszerűen adagoljon egyenlő részeket a komponensekből, hogy a KH 7,2-8,5 dKH között maradjon, így a többi érték arányosan megmarad. Az első 2 hétben kalciumfogyasztás alapján próbálja megtalálni az ideális KH szintet az akváriumához. Tehát egyenlő részeket adagoljon hogy a kalcium stabil maradjon (380-420ppm) majd tesztelje a KH szintet és tartsa azt 7.2 – 8.5 dKH között. Így az RKS alkalmazkodik az akváriumhoz és nem fordítva.

1.) példa: Ha minden komponensből egyenlő mennyiséget adagol hogy a KH 7.5 értéken maradjon és a kalcium csökken akkor emelje fel az adagot hogy növelje a KH-t 7.7-8 értékre majd ellenőrizze újra a kalciumot. Szükség esetén ismételje meg a folyamatot.

2.) példa: Ha minden komponensből egyenlő mennyiséget adagol hogy a KH 8 értéken maradjon és a kalcium emelkedik, csökkentse a mennyiséget és tartsa a KH-t 7.5 értéken majd ellenőrizze újra a kalciumot. Szükség esetén ismételje meg a folyamatot.

A Modern Reef All-in-one RKS-t nem szükséges külön felrázni így elkerülhető a keverőautomaták alkalmazása.

Gyártó

Modern Reef

Shopping Cart