Maxspect Jump 30W Refugium LED világítás

60000 Ft

Az új Maxspect Jump MJ-L130R LED lámpa, az R jelzéssel mint Refugium, speciálisan technikai tartályok refugium rekeszébe kialakított fényforrás. A készlék háza teljes egészében alumíniumból készült, elegáns matt felülettel és teljesen zárt szerkezettel. Ráadásul a passzív, ventilátor nélküli hűtési módja lehetővé teszi a teljesen hangtalan működést. Az ily módon történt kialakításának köszönhetően teljes biztonsággal alkalmazható zárt szekrényben is.
A Jump MJ-L130R minden akvaristának tetszeni fog, akik előnyben részesítik a refugiummal vagy algareaktorral kiegészített szűrőrendszereket.
Az MJ-L130R 32db diódával rendelkezik amelyek között fehér, piros és sötétkék ledek kaptak helyet. Speciálisan a makroalgák növekedését elősegítő színspektrummal és a maximum 30 watt teljesítménnyel.

A lámpa beállítása közvetlenül történik a beépített vezérlőn keresztül ahol lehetőség van a színhőmérséklet valamint világítási idő periódusának pontos meghatározására.
Fontos kiemelni, előre meghatározott beállítások közül van lehetőség választani, amely 3 különböző színhőmérséklet valamint 6-10-12órás világítási idő.

Kategória:
Gyártó

Maxspect

Shopping Cart