Maxspect RSX-150W LED világítás

240000 Ft

A Maxspect RSX az R420r továbbfejlesztett utódja. Elegáns, modern vonalakat kielégítő formatervezésének köszönhetően a fényforrás harmonizál az akvárium környezetével. Az RSX profilvastagsága mindösszesen 2.8mm. A lámpatest kiváló minőségű aluminium alapanyagból készül gondos CNC megmunkálással.
Kialakításának köszönhetően magas fokú hőleadásra képes csendes ventilátor segítségével.
Az RSX széria 150W-os modelljét 70-95cm hosszú akváriumokhoz ajánljuk amelyre történő rögzítés történhet a mellékelt lábakkal vagy a külön megvásárolható függesztő készlettel egyaránt. A készülék programozása a beépített OLED kijelző megléte mellett történhet közvetlenül vagy opcionálisan megvásárolható ICV6 vezérlő mellett telefonról (beleértve iOS és Android egyaránt).
Amennyiben Önnek több lámpára volna szüksége, azok szinkronizált együttes működtetésére is lehetősége van Master / Slave üzemmódban.

Kategória:

A MAXSPECT RSX világítási rendszer a színspektrum minden területét kínálja, amelyre a koralloknak szükségük van növekedésük és színeik fokozásához, miközben
kellemes színkombinációt adnak az akvárium kinézetéhez. A legújabb 120 fokos lencseoptikával felszerelt Cree és Epi ledek alacsony energiafelhasználás mellett kifejezetten magas PAR értékkel rendelkeznek így hozzájárulva az Ön sikereihez az akvarisztika világában.

Az RSX 150W specifikációja
–  Méretek: (H x Sz x M): 700 x 260 x 170 mm
–  Megvilágítási terület Max: kb. 90x60x60cm
– Súly: 3,10 kg
– Meanwell LRS-200-36

Gyártó

Maxspect

Shopping Cart