Ecotech Marine Radion XR30 G6 BLUE LED lámpa

390000 Ft

  • Kimagaslóan homogén fényterítés
  • Intenzív teljes spektrumú színek
  • Teljes programozhatóság
  • Prémium minőségű alkatrészek
  • Technológiailag kiváló tervezés
  • Vezeték nélküli vezérlés
  • Holdfény
  • Időjárás szimuláció
  • Többféle rögzítési mód

Ezen kiváló tulajdonságok mindegyike felsorakozott az Ecotech Marine által gyártott, Radion G6 lámpacsaládban. De hogyan fog kinézni akváriuma miután ezt a lámpát választotta? A gyártó ígérete szerint, jobban mint valaha! 

Kategória:

A gyártó ígérete azonban valójában megalapozott, hiszen a Radion G6 lámpák legyen szó akár a PRO vagy a BLUE változatról, jól átgondolt modern konstrukciók. A lámpatestet minőségi anyagfelhasználás, minimalista modern formatervezés és szinte hangtalan aktív hűtés jellemzi. A fényért 100db nagy teljesítményű, alacsony hőleadású különböző spektrumú ledek felelnek hosszú élettartam mellett.

395nm: Kiemeli a korallok és halak különleges fluoreszcenciáját
400-450nm: A kék színcsoport újraegyensúlyozása különböző spektrumokkal és mélykékkel növeli a fluoreszcenciát, a színvisszaadást és  finomabb beállítást biztosít a kék spektrumban az éles és az aktinikus színek között.
460-580nm: A spektrum ezen része megőrzi a pigmentáció valódi színvisszaadását úgy, hogy közben lehetővé teszi a nagyobb teljesítménnyel történő világítást megnövelt PAR érték mellett
665nm: A nagyobb hullámhosszú diódák meglelő használat mellett tovább növelik a PAR (fotoszintézis szempontjából hasznos fénysugarak) értéket valamint hozzájárulnak a vizuális színkiegyenlítéshez.

Kimagaslóan homogén, egybefüggő fényintenzitás az akvárium minden szegletében
HEI2 Optikai rendszer

A 126.3 fokra növelt HEI2 (Hemispherically Edge Illuminating) félgömb alakú lencséknek köszönhetően a fényintenzitás egyenletesen szétoszlik az akvárium minden apró szegletében villódzó, állatokat stresszelő mellékhatás nélkül. Az előtétlencséknek köszönhetően elkerülhető a korallok pontszerű megégetése, stresszelése valamint fény egyenletességét tekintve lényegesen könnyebb azok szirten történő elhelyezése is.

Radion XR30 G6 BLUE Specifikáció:

Azoknak, akik szeretik a kéket! Minden tekintetben kékebb, mint valaha. A minőségi kék árnyalatú diódacsoportok alkalmazása új mélységű színintenzitást kínálnak. A G6 BLUE most lehetőséget ad arra, hogy a kék színtónust tökéletesre hangolja. A 395 nm-es LED-klaszter a halak és korallok fluoreszcenciáját a következő szintre emeli.

Egy lámpa 80 – 100 cm széles akváriumra alkalmas, ennél nagyobb akvárium esetén több lámpa használatát javasoljuk
Lámpatest méretei: 30*18*3.9cm
Súly: 2041gr
Energiafelhasználás: 215W
Feszültség: 100-240VAC 50/60Hz
Ledek kiosztása: 8db hidegfehér; 32db királykék; 32db kék; 2db piros; 4db 395nm; 2db 405nm; 4db 415nm; 12db 430nm; 4db melegfehér

 

Gyártó

Ecotech Marine

Shopping Cart