Coral Rx Pro korallparazita elleni fürdető 30 ml

9500 Ft

A Coral Rx Pro egy olyan általános korallparazita elleni fürdető szer, mellyel nemcsak a parazitás korallok kezelhetők, de a fertőzést megelőzendő, az újonnan beszerzett példányok is parazita mentesíthetőek akváriumba helyezés előtt.

A jód és oxidálószer mentes Coral Rx készítmény egyaránt alkalmazható lágykorallok, és kis- illetve nagypolipú kőkorallok élősködői ellen.

A szer elpusztítja az Acroporákat evő laposférget (AEFW), Montiporákat evő csigát, tűzférget, Zoanthus evő pókot, vörös planáriát, hajas algát (Bryopsis), de jól kezelhető vele néhány további probléma is mint: gyors szövetvesztés (RTN), lassú szövetvesztés (STN), és egyéb bakteriális fertőzések. (A szer Tegastes acroporanus (Red bug) elleni védőképességét nem tesztelték)

A fürdő elkészítéséhez literenként 8 csepp Coral Rx-et kell egy külön edénybe kimért akváriumvízben jól elkeverni. A fürdő, a víz folyamatos mozgatása mellett 5 – 10 perc alatt fejti ki a korallokon parazitaölő hatását.

Fontos: a szert nem szabad közvetlenül az akváriumban, vagy halak kezelésére használni
Fontos: ugyan azzal a fürdővel több, egymást követő kezelést ne végezzünk, mert az elpusztuló paraziták a korallokra káros méreganyagokat bocsájthatnak ki

Shopping Cart