Modern Reef C-DIP 1+2 korallfürdető

20400 Ft

A C-1 DIP egy professzionális készítmény, mely kifejezetten hatékony a paraziták és bakteriális fertőzések kezelésére. A C-2 DIP egy második védőréteg a kórokozók ellen, mely elősegíti a korallok felépülését, ami stresszből vagy szállításból adódhat. Jód és oxidálószermentes készítmény. A C-DIP olyan áthatoló anyagokat tartalmaz, mely a kártevők petéire is negatív hatással vannak.

C-1 DIP Használat: 1 liter tengervízhez adjunk 12 cseppet, majd alaposan keverjük össze. Helyezzük bele a korallt az oldatba, folyamatos kevergetés mellett tartsuk az oldatot mozgásban. 5 perc elteltével vegyük ki a korallt, majd helyezzük bele a C-2 DIP-be , melyet már előkészítettünk. Ne használjuk újra a már használt oldatokat, mert a paraziták, gombák méreganyagokat bocsájthatnak ki magukból! Kizárólag merülőfürdőként használandó!

C-DIP2 Használat: Minden használat előtt alaposan rázza fel. 1 liter tengervízhez adjunk 12cseppet, majd alaposan keverjük össze. Helyezzük bele a korallt az oldatba, folyamatos kevergetés mellett tartsuk az oldatot mozgásban. 30 perc elteltével vegyük ki a korallokat az oldatból és helyezzük vissza az akváriumba vagy karantén akváriumba. A C-DIP 1 & 2 teljes folyamatát ötnaponként négyszer meg lehet ismételni. Ne használjuk újra a már felhasznált oldatot, mert a paraziták, gombák méreganyagot bocsájthatnak ki magukból! Kizárólag merülőfürdőként használandó!
Súlyos bőr- és szemirritációt okozhat! Használja körültekintően és használata után mosson kezet!

Gyártó

Modern Reef

Shopping Cart