BLUE LIFE Red Cyano RX cianobaktérium ellen 4 gr

9200 Ft

A Red Cyano RX gyorsan és hatékonyan kezeli az élőkövekből, korallból és aljzatból származó Cyano baktériumokat anélkül, hogy károsítaná az akvárium többi lakóját, beleértve a hasznos baktériumokat is, ha a terméket az utasításoknak megfelelően használják. Más készítményekkel ellentétbe a Red Cyano RX nem színezi meg a tengeri akvárium vizét.

A termék használata: A legjobb eredmény érdekében távolítsa el a legtöbb cyano baktériumot az akváriumból. Vegyen ki egy csészényi vizet az akváriumból és keverjen el benne 1 kanál / 37liter készítményt. Alaposan oldja fel a készítményt, majd öntse az oldatot az akváriumba.
A kezelés után 24 órával csináljon egy 25%-os vízcserét, majd kapcsolja vissza a fehérjeleválasztót, illetve visszakapcsolhatja a szén és ózon használatát is . A fehérjeleválasztó extra habot termelhet.
Amennyiben van még aktív cyanobaktérium az akváriumban, 48 órával a kezelés után végezzen egy 25%-os vízcserét és ismételje meg a kezelést.

Javaslat: A készítmény adagolásakor javasolt, hogy az akvárium ph-ja 8 legyen, ugyanis a Red Cyano RX csökkentheti a ph-t és befolyásolja a lúgosságot, emiatt ajánlatos a pufferanyag használata, valamint a kezelés ideje alatt figyelje a pH-értéket. A kezelést érdemes reggel kezdeni, amikor a világítás felkapcsol. Napközben a pH nő, éjszaka csökken. Az algák növekedése az akváriumban a pH csökkenését idézi elő, úgy, mint a Red Cyano RX használata. A készítmény javarészt pozitív hatást gyakorol a tengeri akváriumra, de használata alatt folyamatos kontroll szükséges. Fontos, hogy minden kezelés után egy 25%-os vízcserét végezzünk el és a kezelés ideje alatt ne használjuk a fehérjelehabzót, a szenet és az ózont sem.

Shopping Cart