Fauna Marin AEFW X – Acropora evő laposféreg elleni készítmény 500ml

16800 Ft

A Fauna Marin által gyártott nagy hatékonyságú készítmény speciális összetevőinek köszönhetően kiválóan alkalmas az Acropora evő laposférgek elleni védekezésre (AEFW, NAEFW — Prosthiostomum acroporae).
A speciális formulának köszönhetően az adagolás után az AEFW X blokkolja a laposférgek lárvájának fejlődését így azok a metamorfózison nem mennek keresztül. Továbbá a laposférgek kifejlett egyedei is felhagynak a szaporodással valamint a peték számát is nagy mértékben csökkenti.
Az AEFW X nem csak a parazitákra van közvetlen hatássál, alkalmazása során segíti a korallok természetes nyákképzését ezzel segítve az önálló védekezést.

Adagolás:
Közvetlenül az akváriumba jól áramoltatott helyre 4 – 6 hétig.
4 ml / 100L naponta lehetőség szerint egy időpontban.
A készítmény adagolása után rövid időre kapcsolja le a lehabzót és az UV rendszert.
A kezelés teljes időtartama alatt kerülje az aktívszén alkalmazását.

Kérjük ne hagyja abba túl korán és ne szakítsa félbe a kezelést mert az a paraziták ismételt felszaporodásához vezethet. Abban az esetben, ha a fertőzés súlyossága indokolja, a fent leírt dózis kiemelt figyelem mellett megduplázható.

Az AEFW X alkalmazható megelőző jelleggel is, ebben az esetben a dózis 2ml / 100L

Tipp: A paraziták behurcolása elkerülhető a telepítés előtti fertőtlenítő fürdővel amely során sikerrel alkalmazhatja a The DIP készítményt

Gyártó

Fauna Marin

Shopping Cart