BLUE LIFE Flatworm RX laposféreg ellen 30 ml

12800 Ft

A Flatworm RX egy kivételesen gyors, biztonságos és hatékony készítmény mind a korallos, mind a halas tengeri akváriumokba. Ez az innovatív termék megakadályozza a biológiai folyamatok zavarait, valamint a laposférgek által okozott koralldegenerációt is. A termék szűk helyekre is bejut, ilyen például a korallok közötti terület, valamint a kövek apró zugai is.
Nem tartalmaz vegyszereket, növényvédő szereket és antibiotikumot sem.

A termék előkészítése használat előtt: A termék por formában található meg a csomagban. A palackról távolítsa el a kupakot, majd óvatosan töltse bele a port. Ezután engedje fel a palackot kb. 98%-ig, ozmóvízzel . Hagyjon elegendő helyet a csepegtető flakon csúcsának. Fogja meg a mellékelt csepegtető csúcsot majd tegye rá az üveg szájára. A csepegtető csúcs végére csavarja rá szorosan a biztonsági kupakot. Rázza össze jól az üveget, ameddig a porkészítmény fel nem oldódik (a szemcsék már nem látszódnak). A termék így készen áll a használatra.

A termék használata: Mielőtt elkezdi adagolni a készítményt, távolítson el annyi laposférget, amennyit csak tud. Adjon 4 csepp készítményt 37liter tengervízhez. A legjobb eredmény elérése érdekében egyenként csepegtesse a készítményt az áramlási zónába. A kezelés ideje alatt ne hagyja abba a szén használatát és/vagy hableválasztást! Amint az eredmény láthatóvá válik, szükséges a 25%-os vízcsere, ami alatt a lehető legtöbb laposférget szívja le. Szükség szerint ismételje meg a kezelést. Két kezelés között minimum 24 órának kell eltelnie.

A termék emberi fogyasztásra nem alkalmas, gyermekektől elzárva tartandó! Lenyelés esetén forduljon orvosához vagy a toxikológiai központba.

Shopping Cart