Tunze Turbelle Nanostream 6025 áramoltató (2800l/h)

24900 Ft

A 6025 a Tunze Turbelle Nanostream család második tagja. Az innovatív forma egy 2800 l/h teljesítményű, csendes üzemű, mindössze 5 W fogyasztású propelleres áramoltató motort rejt.

A motor gömb formájú házának köszönhetően a vízáramlás könnyen pozicionálható. A tartozék mágneses tartóval, a motor pedig az akvárium bármely pontján egyszerűen az üvegre rögzíthető.

Fontos: a 6025 egy szinkronmotoros áramoltató, így teljesítménye elektronikusan nem szabályozható.

Kategória:

A német Tunze cég volt az első, aki az akvarisztikában propelleres áramoltató motort épített. A 6025-ös már egy második generációs fejlesztés eredménye, mellyel elsősorban kisebb, 40 – 200 literes akváriumok vízmozgatását lehet hatékonyan megoldani, de nagyobb medencékben is jó szolgálatot tehet az áramlástól elzárt részek üledékképződésének megakadályozásában (pl. szírt mögötti rész).

A 6025 a Tunze Turbelle Nanostream család második tagja. Az innovatív forma egy 2800 l/h  teljesítményű, csendes üzemű, mindössze 5 W fogyasztású propelleres keringető motort rejt. A ráccsal védett szívórész széles kialakítása miatt lassan tömődik el, a 40mm átmérőjű kivezető száj pedig elég nagy ahhoz, hogy a propeller jó hatásfokkal, erős és egyenletes vízmozgást biztosítson.

A motor gömb formájú házának köszönhetően a vízáramlás fel, le, jobbra és balra is könnyen irányítható. Kis mérete (70mm-es átmérő) lehetővé teszi, hogy a vízpumpát könnyen a dekoráció közé rejtsük. A csendesebb üzem érdekében az ennél a típusnál rezgéscsillapítóval felszerelt mágneses tartókkal a motor 12 mm-es üvegvastagságig az akvárium bármely pontján egyszerűen az üvegre rögzíthető. A piacon jelenleg a Tunze Stream motorok a legflexibilisebbek az elhelyezés és a vízsugár pozicionálásának tekintetében.

A szivattyú védett a propeller esetleges elakadásából adódó motor túlmelegedés ellen.

Fontos: a 6025 egy fix (nem szabályozható) teljesítményű szinkronmotoros áramoltató. Nem kompatibilis a Tunze Single- Wave-, és Multicontroller-ekkel.

Fontos: mivel az áramoltató elölről nyitott, bekapcsolás előtt mindig érdemes meggyőződni arról, hogy nem bújt-e meg egy kisebb élőlény a szivattyú belsejében.

Gyártó

Tunze

Vezérelhetőség

Nem vezérelhető

Shopping Cart