Tropic Marin Lipovit magas energia és vitamin tartalmú haltáp kiegészítő 50 ml

11900 Ft

A Tropic Marin Lipovit egy többszörösen telítetlen zsírsavakban, közöttük Omega 3-ban, és vitaminokban gazdag haltáp kiegészítő. A Lipovit-tel kevert hagyományos (pl. lemezes, vagy granulátum) tápok fogyasztásától megnő az állatok vitalitása, étvágya, és betegségekkel szembeni ellenálló képessége.

A Lipovit magas zsírsav tartalma nem csak a koncentrált energia tartalom miatt fontos, hanem a készítményben számos zsírban oldódó vitamin is található, mint az A, E vagy a K-vitamin. Az olyan további alkotó elemek, mint a vízoldékony B5 és C-vitamin mellett a Tropic Marin Lipovit tartalmaz még fokhagyma kivonatot és igen gazdag természetes karotinoidokban is. Míg a fokhagyma a paraziták elleni küzdelemben és a halak étvágyának fokozásában segít, addig a karotinoidok élénkítik az állatok színeit, és növelik ikrázási hajlamukat.

Lipovit-et a gyártó 5-10%-ban ajánlja a hagyományos haltáphoz keverni. Ez a 50 ml kiszerelésű készítményből 5-10 cseppet jelent minden 5 ml granulátumos haltáphoz, vagy 15 ml lemezes illetve fagyasztott táphoz. A keveréket az etetés előtt javasolt 10 percig állni hagyni. A felbontott készítmény hűvös, száraz helyen tárolandó.

Kategória:
Gyártó

Tropic Marin

Shopping Cart