Sicce Syncra Silent 1.5 multifunkcionális szivattyú (300-1350l/h)

21900 Ft

A Sicce Syncra Silent 1.5 egy kiváló ár-érték arányú, csendes, multifunkcionális nyomómotor.

A szivattyú 300 és 1350 l/h között mechanikusan szabályozható teljesítményéhez 1,8 m-es maximális emelőmagasság és 23 W-os fogyasztás párosul. (teljesítmény görbe)

A rendkívül csendes motor igen sokoldalúan használható: táplálhat kisebb vízigényű szűrőberendezéseket (pl.: kalciumreaktor, lebegtető szűrő, stb.), de jó szolgálatot tehet vízcseréknél is.

A szivattyút a tartozék tapadókorongokkal lehet egyszerűen rögzíteni.

Fontos: A Sicce Syncra és Tunze Silent szivattyúk csak külalakra hasonlítanak, elektronikájuk és teljesítményük eltér.

Kategória:

Az akvarisztikai felszerelések gyártásában több mint 35 éves múltra visszatekintő olasz Sicce egyik meghatározó márkája volt a 80-as 90-es évek magyar édesvízi akvarisztikájának (Sicce Shark belső szűrő). A mai napig Olaszországban működő, de főleg kerti tavi és édesvízi felszereléseiről ismert gyár termékei közül van egy, ami az elmúlt években tengeri akvarisztikai körökben is népszerűvé vált: a Sicce Syncra Silent sorozatú nyomómotorok.

A Sicce Syncra Silent egy kiváló ár-érték arányú, csendes és sokoldalúan használható, multifunkcionális szivattyú család.

A Syncra család Silent 1.5-ös motorja 1350 l/h teljesítményével és 1,8 m maximális emelőmagasságával elsősorban olyan, kisebb vízigényű berendezések vízellátásának kiépítéséhez használható, mint: a kalciumreaktor, pellet szűrő, lebegtető szűrő, de jól alkalmazható még az elpárolgott vizet utánpótló automatika vízpumpájaként is. (Syncra Silent 1.5 teljesítmény görbéje)

A Silent 1.5 szivattyúmotor vízhozama mechanikusan 300 és 1350 l/h között szabályozható. (A visszafolytás mértékének függvényében a pumpa fogyasztása 10-23 W) A vízpumpát a megfelelő tömlő csatlakozásokkal (szívó és nyomó oldalon egyaránt 13-18 mm) az akváriumon kívül „szárazon” is gond nélkül be lehet üzemelni. A Syncra Silent 1.5 szivattyú motorja a beépített védő elektronikának köszönhetően túlmelegedés esetén kikapcsol, így védve a forgó alkatrészeket a szárazon futásból adódó esetleges károsodástól.

A nyomómotort a tartozék tapadókorongokkal lehet egyszerűen rögzíteni.

Fontos: A Sicce Syncra és Tunze Silent szivattyúk csak külalakra hasonlítanak, elektronikájuk és teljesítményük eltér.

Gyártó

Sicce

Teljesítmény

Max. 1000-2000 l/h

Motor típus

AC (váltóáram)

Shopping Cart