Sicce Syncra Silent 2.5 multifunkcionális szivattyú (500-2400l/h)

29900 Ft

A Sicce Syncra Silent 2.5 egy kiváló ár-érték arányú, csendes, multifunkcionális nyomómotor.

A szivattyú 500 és 2400 l/h között mechanikusan szabályozható teljesítményéhez 2,4 m-es maximális emelőmagasság és 40 W-os fogyasztás párosul. (teljesítmény görbe)

A rendkívül csendes motor igen sokoldalúan használható: táplálhat közepes vízigényű szűrőberendezéseket (pl.: hableválasztó, stb.), de jó szolgálatot tehet a klíma vízellátásánál, vízcseréknél, vagy az asló polcos szűrés átemelő motorjaként.

A szivattyút a tartozék tapadókorongokkal lehet egyszerűen rögzíteni.

Fontos: A Sicce Syncra és Tunze Silent szivattyúk csak külalakra hasonlítanak, elektronikájuk és teljesítményük eltér.

Kategória:

Az akvarisztikai felszerelések gyártásában több mint 35 éves múltra visszatekintő olasz Sicce egyik meghatározó márkája volt a 80-as 90-es évek magyar édesvízi akvarisztikájának (Sicce Shark belső szűrő). A mai napig Olaszországban működő, de főleg kerti tavi és édesvízi felszereléseiről ismert gyár termékei közül van egy, ami az elmúlt években tengeri akvarisztikai körökben is népszerűvé vált: a Sicce Syncra Silent sorozatú nyomómotorok.

A Sicce Syncra Silent egy kiváló ár-érték arányú, csendes és sokoldalúan használható, multifunkcionális szivattyú család.

A Syncra család Silent 2.5-ös motorja 2400 l/h teljesítményével és 2,4 m maximális emelőmagasságával elsősorban olyan, közepes vízigényű berendezések vízellátásának kiépítéséhez használható, mint: a hableválasztó, pellet szűrő, lebegtető szűrő, de jól alkalmazható még az alsó polcos szűrés fő vízpumpájaként, vagy a klíma bekötésénél is. (Syncra Silent 2.5 teljesítmény görbéje)

A Silent 2.5 szivattyúmotor vízhozama mechanikusan 500 és 2400 l/h között szabályozható. (A visszafolytás mértékének függvényében a pumpa fogyasztása 18-40 W) A vízpumpát a megfelelő tömlő csatlakozásokkal (szívó és nyomó oldalon egyaránt 20-25 mm) az akváriumon kívül „szárazon” is gond nélkül be lehet üzemelni. A Syncra Silent 2.5 szivattyú motorja a beépített védő elektronikának köszönhetően túlmelegedés esetén kikapcsol, így védve a forgó alkatrészeket a szárazon futásból adódó esetleges károsodástól.

A kerámia tengelynek köszönhetően a szivattyú nem csak halkabb és tartósabb, de az agresszív tengervíznek is ellenáll. A nyomómotort a tartozék tapadókorongokkal lehet egyszerűen rögzíteni.

Fontos: A Sicce Syncra és Tunze Silent szivattyúk csak külalakra hasonlítanak, elektronikájuk és teljesítményük eltér.

Gyártó

Sicce

Teljesítmény

Max. 2000-3000 l/h

Motor típus

AC (váltóáram)

Shopping Cart