Royal Exclusiv Mini Bubble King 180 belső hableválasztó

A Bubble King Mini 180 egy 400 – 750 literes akvárium méretig ajánlott, motoros, diszpergátoros hableválasztó, amit a Royal Exclusiv elsősorban belső, szűrőakváriumos használatra tervezett. (Diszpergátor: a levegő vízbe porlasztását egy tűs rotorú szivattyú végzi). A Németországban gyártott csúcsminőségű lehabozóban egy hableválasztókhoz átalakított Mini Red Dragon 1000-as szivattyú dolgozik. A motor 2000 l/h vizet és 1200 l/h levegőt pumpál a Bubble King-re jellemzően alulról, kis nyílásokon át a berendezés reaktorterébe. A kis helyfoglalás érdekében, a mindössze 27 x 26 cm alapterületű skimmerben a motor rendhagyó módon a reaktortérben került elhelyezésre. A Mini 180 gumibakos alátámasztásainak és a tartozék hangtompítónak köszönhetően, nagy teljesítménye ellenére is rendkívül halk üzemű lehabozó. Fontos: a lehabozó működtetéséhez szükséges ideális vízmagasság 13 – 30 cm

A lehabozó jelenelg nincs raktáron, de rendelhető. Az aktuális fogyasztói árról érdeklődjön telefonon vagy a kapcsolatok fül alatt. 
Szállítási határidő kb. 2-3 hét.
Kategória:

A Royal Exclusive Bubble King lehabozói a funkcionális és minőségi tökéletességre való törekvés csúcsát képviselik. A lehabozók Rolls-Royce-ának is nevezett Bubble King-et a mai napig kézzel szerelik össze a 25 éves múltra visszatekintő németországi gyárban, olyan anyagok felhasználásával mint az extrém tisztaságú akril vagy a titán.

A Bubble King Mini 180 egy motoros, diszpergátoros belső hableválasztó, amit a Royal Exclusiv elsősorban szűrőakváriumban való használathoz tervezett. (Diszpergátor: a levegő vízbe porlasztását egy tűs rotorú szivattyú végzi).

A fehérjehab leválasztó levegő és víz ellátását a Royal Exclusiv saját fejlesztésű Mini Red Dragon 1000-es szivattyúja végzi. A berendezés minimális (27 x 26 cm) helyfoglalása érdekében, a gyártó a szivattyút rendhagyó módon a hableválasztó belső terében helyezte el. A 35 Watt fogyasztású, a forgó részek vízkövesedése ellen bypass rendszerrel védett motor 2000 liter vizet és 1200 liter levegőt képes a lehabozó 18 cm átmérőjű reaktorába pumpálni óránként. A maximális hatásfokú habképződés érdekében, a levegővel kevert víz a Mini Red Dragon szivattyú tetején elhelyezett elosztón át több kisebb nyíláson keresztül áramlik a lehabozó testébe.

A Bubble King Mini 180-as lehabozóban a túlterhelés elleni elektronikus védelemmel ellátott Red Dragon motor szívóoldalára épített speciális toldalék kettős feladatot lát el: ide kapcsolódik a csendes üzemet biztosító hangtompítóból érkező levegő; és egy kisebb extra csatlakozón keresztül szükség esetén ide köthető be egy ózongenerátor.

A skimmer belső vízmagassága és a termelt hab nedvessége a 40 mm-es kivezető cső forgatásával állítható.

A nagyméretű, 1,8 liter térfogatú szivárgásmentesen rögzíthető habgyűjtő tartály könnyen, egy mozdulattal eltávolítható, de szükség esetén tartalma az oldalán elhelyezett szelepen keresztül is leereszthető.

A berendezés karbantarthatóságát és tisztíthatóságát sokban segíti, hogy ragasztás helyett a fő elemeket rozsdaálló titán csavarok rögzítik, így a lehabozó bármikor könnyedén szétszerelhető.

A Mini 160 gumibakos alátámasztásainak és a tartozék hangtompítónak köszönhetően nagy teljesítménye ellenére is rendkívül halk üzemű lehabozó.

Ajánlott akvárium méret (normál sűrűségű betelepítéssel és halakkal):

  • max. 400 literes SPS
  • max. 500 literes LPS
  • max. 750 literes lágykorallos

Fontos: a lehabozó működtetéséhez szükséges ideális vízmagasság 13 – 30 cm

Gyártó

Royal Exclusiv

Ajánlott akvárium méret

Max. 800 L-ig

Shopping Cart