Modern Reef Professional Reef Salt 10 kg

23500 Ft

A Professional Reef Salt-ot úgy tervezték, hogy megfeleljen a modern tengeri akvarisztika speciális követelményeinek. Alkotóelemei gyógyszerészeti minőségű alapanyagok gondosan összeállítva. Tartalmazza a természetes tengervízben megtalálható összes nyomelemet egy apró titkos csavarral amelyet az Euro Corals is sikereket elérve alkalmaz hosszú időn át.

Főbb paraméterek:

  • KH:  7,2-8dKH
  • Ca 420-440 ppm
  • Mg 1350-1380 ppm
Kategória:

A kiegyensúlyozott receptúrának köszönhetően a Professional Reef Salt optimalizálja a korallok meszesedését, fejlődését valamint színezetét.
Ideális új akvárium indításához, részleges vízcserékhez így tápanyag, szerves és szervetlen szennyeződések exportálásához.
Alacsony értékben tartalmaz Nitrátot és Foszfátot amely csökkenti a sokk lehetőségét az akvárium lakóira nézve egy esetleges nagyobb vízcsere alkalmával.
Kalciumreaktoros valamint Balling rendszerű akváriumokban egyaránt alkalmazható.
A gyártó minőségellenőrzés céljából rendszeresen végez laboratóriumi ICP tesztet a terméken ezzel garantálva a  kimagasló színvonalat.

Ajánlott előkészítés:
Adagoljon literenként 38-39gr (~35ml) sót folyamatos áramoltatás mellett a 24-25 ‘C RO vízhez majd a teljes feloldódás után mérje meg a sótartalmat. A kívánt sótartalom elérése után a víz használatra kész.

Kérjük, mindig a vízhez adagolja a sót és ne fordítva így elkerülhető az értékes nyomelemek kicsapódása.

Gyártó

Modern Reef

Shopping Cart