Tropic Marin Bio Actif tengeri só 10 kg

26500 Ft

A Bio-Actif egy forradalmian új szintetikus tengeri só készítmény, mely a Tropic Marin cégre jellemző nagy tisztaságú alapanyagokon és nyomelemeken túl, olyan új biológiailag aktív, védelmező és növekedés serkentő összetevőket is tartalmaz, melyek a gyártó kutatásai szerint kulcsfontosságú szerepet játszanak a korallzátonyok ökoszisztémájában, és akváriumban is hozzájárulnak: a korallok jobb növekedéséhez; élénkebb színéhez; a halak egészségének megőrzéséhez; és a lebontó folyamatok felgyorsításához.

A 10 kg-os kiszerelésű műanyag vödör könnyen visszazárható, így a só nem szívja meg magát nedvességgel.

Kategória:

A Balling eljárás atyjának, Hans-Werner Ballingnak a nevével fémjelzett Tropic Marin Bio-Actif szintetikus tengeri só készítmény gyógyszeripari tisztaságú alapanyagokból készül, az óceánok összetételéről jelenleg rendelkezésünkre álló ismeretek alapján. A só csak a természetes tengervízben is megtalálható alkotóelemeket tartalmazza, de a modern tengeri akvarisztika követelményeinek megfelelően nitrát, foszfát és szilikát hozzáadása nélkül készül.

A Bio-Actif só nem csak 70 nyomelemet, de olyan forradalmian új, biológiailag aktív, védelmező és növekedés serkentő összetevőket is tartalmaz, melyek a gyártó kutatásai szerint kulcsfontosságú szerepet játszanak a korallzátonyok ökoszisztémájában.

A Tropic Marin cég „bio-actif” koncepciója több terméket foglal magában. Ezek közöl a Bio-Actif só készítmény két kulcsfontosságú összetevőt tartalmaz: olyan anyagokat melyek erősítik a halak egészségmegőrzése szempontjából fontos hámrészek nyálkabevonatát, illetve olyan anyagokat, melyek a korallok növekedését és színeit élénkítik egyrészről a lebontó folyamatok felgyorsításával, másrészről a nyomelemek jobb felvehetőségén keresztül.

Csak úgy, mint az elmúlt 30 évben, jelenleg is a Tropic Marin cég az egyetlen olyan szintetikus tengeri só gyártó, aki a gyógyszeriparban használt technológiákkal, szigorú minőségellenőrzési rendszerben állítja elő termékeit. Minden egyes tétel Bio-Actif só tulajdonságait laboratóriumban ellenőrzik. Mind a gyártás mind annak ellenőrzése az ISO9000-es minőség biztosítási rendszer szabványa szerint zajlik.

A 10 kg-os kiszerelésű só műanyag vödre könnyen visszazárható, így a készítmény hosszabb tárolás mellet sem szívja meg magát nedvességgel. A 10 kg só közel 300 liter tengervíz előállításhoz elegendő. A só könnyen, maradék nélkül oldódik, és azonnal felhasználható

.

Gyártó

Tropic Marin

Shopping Cart