,

Maxspect Nano Tech Bio Block- magas felületű biológia blokk

12000 Ft

Szennyvíztisztító iparból átvett, szabadalmaztatott technológiának köszönhetően a Maxspect Bio Sphere / Block méretéhez képest jelentősen nagyobb porózus felülettel rendelkezik amely lehetővé teszi a komplex nitrifikációs folyamatokat így a stabil biológiai szűrést mind tengeri és édesvízi akváriumokban egyaránt.
A Bio-Sphere biológiailag hasznos felülete megközelítőleg 54m2 míg a Bio-Block felülete 1080m2 amely kiemelkedőnek mondható a biológiai szűrőanyagok közül.

A stabilizált mikrobiális technológia (W-BAF) alkalmazásával a Maxspect termékcsaládja egyedülálló lebontó képeséggel rendelkezik hiszen felületet biztosít a különböző nitrifikációs baktériumoknak (Nitrosomonas nemzetség fajait, Nitrosococcus, Nitrobacter és Nitrococcus), élesztőgombáknak valamint fototróf prokariótáknak. A Bio Block / Sphere gyártása során a készterméknek folyamatos és szigorú elvárásoknak kell megfelelnie ezzel biztosítva a kiemelkedő minőséget. A hatalmas felületet bizonyítja, hogy mindösszesen 10 darab Nano-Tech Bio-Sphere képes helyettesíteni 8-10kg hagyományos élőkövet. Az elhelyezését tekintve jól áramoltatott, vízmozgásban gazdag (pl. szűrőakvárium) helyre érdemes akár szűrőhálóban vagy anélkül. Ezeket a biológiai szűrőanyagokat ajánlott 6 havonta megtisztítani vagy cserélni azonban kérjük, ezt részlegesen végezze, ezzel megkímélve a kialakult bakteriális fajgazdagságot. Ezért tehát a cserét a szűrőanyag felével végezze egyszerre.

Gyártó

Maxspect

Shopping Cart