Grotech Cool Breeze 8 ventilátoros akvárium hűtő

41000 Ft

A 8 ventilátoros Grotech Cool Breeze-el a párolgó víz hűtő hatását kihasználva csökkenthető az akvárium vízhőmérséklete.

Korallszirt tipp: a ventilátoros hűtésről általánosságban elmondható, hogy a ventilátorok számának növelésével szinte bármekkora akváriumnál alkalmazható figyelembe véve, hogy az elv hűtőteljesítménye a környezet hőmérsékletéhez képest max. 4 – 5°C.

A rozsdásodás elkerülése érdekében műanyagból készült Cool Breeze 8 ventilátoros hűtőben 8 db, nagy teljesítményű ventilátor található egymás mellett.

A ventilátorok fordulatszáma a mellékelt törpefeszültségű tápegység segítségével szabályozható, így a hűtés intenzitása a külső hőmérsékleti viszonyokhoz igazítható.

A 15 mm-es üvegvastagságig az akvárium peremére rögzíthető Cool Breeze ventilátorainak dőlésszöge a vízfelszínhez képest 0° és 90° között állítható.

Korallszirt tipp: a ventilátorok hűtőteljesítménye akkor a legnagyobb, ha a levegő merőlegesen éri a vízfelszínt.

Fontos: ventilátoros hűtést alkalmazva jelentősen megnő az akváriumvíz párolgása, amit vízpótlás megoldásánál figyelembe kell venni (gyakoribb utántöltés, nagyobb víztartály, stb.)
Fontos: a ventilátoros hűtés folyamatos használat, vagy a helyiség rossz szellőzése mellett jelentősen megnövelheti a szoba páratartalmát.

Gyártó

Grotech

Shopping Cart