,

BLUE LIFE Flux RX 4000 mg algaellenes készítmény

14900 Ft

A Flux RX a Bryopsis és zöld hajalga ellen készült készítmény.
Fontos: a hajalga a pusztulás során rengeteg nitrátot, foszfátot esetleg ammóniát szabadít fel, így a vízcsere elengedhetetlen.

A termék használatakor 72 órára kapcsolja le a hableválasztót, illetve távolítsa el az aktívszenet valamint foszfátmegkötőket. A hableválasztó 72 óra után visszakapcsolható. Minden kémiai szűrőanyag használata tilos, ameddig a kezelés tart. A kezelés időtartama alatt ajánlott szűrőzsákot alkalmazni. Amennyiben macroalgája vagy refugiuma van az akváriumban, a termék használata nem javasolt csak ezek ideiglenes eltávolítása után. A kezelés eredménye 10-14 nap múlva lesz látható.

A doboz tartalma: 4000 mg por és 2 kanál, egy kisebb és egy nagyobb.

A termék kizárólag hobbi akváriumokban alkalmazható, emberi fogyasztásra tartott halakon nem alkalmazható. Véletlen gyógyszer túladagolás esetén a készítményt a Clear Fx Pro segítségével tudjuk eltávolítani a vízből.

Fontos: Minden UV, mechanikus és kémiai szűrést meg kell szüntetni az akváriumban a kezelés ideje alatt, ugyanis ezek eltávolíthatják a szert mielőtt hatni kezdene. Emberi fogyasztásra nem alkalmas, gyermekektől elzárva tartandó. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz, toxikológiai központba.

Adagolás: 1 csapott nagy adagolókanál / 113liter vagy 1 púpos kis adagolókanál / 18liter. Ajánlott az erős áramlási zónába szórni a készítményt a gyors feloldódás érdekében.

Shopping Cart