AquaBee UP 500 szivattyú és keringető motor (500l/h)

21000 Ft

Az AquaBee UP 500 az AquaBee UP család második tagja.

500 l/h teljesítményével és 1,2 m maximális emelőmagasságával leginkább belső áramoltatóként, vagy kisebb vízigényű berendezések (pl zeovit vagy más szűrő) független vízellátásához alkalmazható. (teljesítmény görbe)

A szivattyút a tartozék tapadókorongokkal lehet egyszerűen rögzíteni.

Fontos: az AquaBee UP 500 külső megjelenésében és méreteiben teljesen megegyezik az UP 300-as és 1000-es motorokkal, azonban teljesítményük eltér.

Kategória:

Az AquaBee UP egy nagyon megbízható és sokoldalúan használható szivattyú család.

Egy szűrőkosárral belső keringtetőként, a szűrőakváriumban elhelyezve pedig akár egy UV akár egy lebegtetős szűrőt ellátó szivattyúként alkalmazható, de a nagyobb teljesítményűek (UP 3000 – 7000) kiválóan funkcionálnak felnyomó vagy átemelő motorként is.

A vízpumpát a megfelelő tömlő csatlakozásokkal (szívó és nyomó oldalon egyaránt 12/16mm) az akváriumon kívül „szárazon” is gond nélkül be lehet üzemelni.

Az AquaBee UP 500 a család második tagja. 500 l/h teljesítményével és 1,2 m maximális emelőmagasságával leginkább belső áramoltatóként, vagy kisebb vízigényű berendezések (pl. kalciumreaktor) független vízellátásához alkalmazható. (AquaBee UP 500 teljesítmény görbéje)

A kerámia tengelynek köszönhetően a szivattyú nem csak halkabb és tartósabb, de az agresszív tengervíznek is ellenáll. A nyomó motort a tartozék tapadókorongokkal lehet egyszerűen rögzíteni.

Fontos: az AquaBee UP 500 külső megjelenésében és méreteiben teljesen megegyezik az UP 300-as és 1000-es motorokkal, azonban teljesítményük eltér.

Gyártó

AquaBee

Teljesítmény

Max. 0-1000 l/h

Motor típus

AC (váltóáram)

Shopping Cart