Tunze Silence 1073.020 szivattyú és keringető motor (200-2400l/h)

33500 Ft

Tunze Silence 1073.020 egy univerzális szivattyúmotor, amit 2009-be a Reefbuilders.com blogtól kiváló minősítést kapott.

A motor teljesítménye mechanikusan, a szívó oldal lefolytásának szabályozásával 200 és 2400 l/h között állítható. (teljesítmény görbe)

A maximum 2 m emelőmagasságú motor igen sokoldalúan alkalmazható: kisebb tengeri akváriumoknál használható a szűrőakváriumban összegyűlő víz visszaszivattyúzására, vagy táplálhat közepes vízigényű szűrőberendezéseket, klímát, de jó szolgálatot tehet vízcseréknél, vagy belső áramoltatóként is.

A szivattyút a tartozék tapadókorongokkal lehet egyszerűen rögzíteni.

Kategória:

A Tunze cég története 1960-ban egy szivattyú motorral kezdődött. Az azóta eltelt időben a Tunze meghatározó, vezető márkájává vált a tengeri akvarisztikai áramoltatók és univerzális szivattyú motorok színes termékpalettájának.

A Tunze Silence 1073.020 minőségével, egyszerű karbantarthatóságával, és sok éven át garantált halk üzemével egyesíti magában a cég több évtizedre visszanyúló tapasztalatát. Bár a szivattyú külső burkolata megegyezik az olasz Sicce cég Syncra motorjáéval, belső kialakítása, csapágyazása és rotorja is más!

1073.020-as Silence motort a szűrőakváriumban elhelyezve a 3/4″-es nyomóoldali csatlakozóján keresztül probléma mentesen megoldható a szűrt víz akváriumba történő visszaszivattyúzása, de számos más területen is bevethető mint: közepes vízigényű berendezések vízzel való ellátása (pl. klíma, hableválasztó, stb.), belső áramoltatás, vízcserék, stb. A vízpumpát a megfelelő tömlő csatlakozásokkal az akváriumon kívül „szárazon” is gond nélkül be lehet üzemelni.

A maximum 2 m emelőmagasságú szivattyúmotor teljesítménye mechanikusan, a nyomó oldal lefolytásának szabályozásával 14 – 30 W fogyasztás mellett 200 és 2400 l/h között szabályozható. (Silence 1073.020 teljesítmény görbéje) A csapágyazott rotornak köszönhetően a motor nagyon csendes, a kerámia tengely pedig ellenáll a tengervíznek.

A nyomó motort a tartozék tapadókorongokkal lehet egyszerűen rögzíteni.

Gyártó

Tunze

Teljesítmény

Max.2001-4000l/h

Emelőmagasság

Max. 1.6-2.0m

Motor típus

AC (váltóáram)

Shopping Cart