AquaBee UP 3000 szivattyú és keringető motor (3000l/h)

45000 Ft

Az AquaBee UP 3000 az AquaBee UP család harmadik nagyobb teljesítményű tagja.

A 3000 l/h vízhozamú motort egyaránt lehet belső áramoltatóként, vagy nagyobb vízigényű berendezések (pl. hableválasztó) vízellátásához használni, de felnyomó motorként is kiválóan megállja a helyét. (teljesítmény görbe)

A szivattyút a tartozék tapadókorongokkal lehet egyszerűen rögzíteni.

Fontos: az AquaBee UP 300 külső megjelenésében és méreteiben nagyon hasonlít az UP 2000-es és 2000/1-es motorokhoz, azonban teljesítményük, illetve szívó és nyomóoldali csonk átmérőjük eltér.

Fontos: lehabozónál való alkalmazás esetén a szivattyú gyári rotorjával csak a berendezés vízellátása oldható meg. Amennyiben a motort levegő beporlasztásra szeretnénk használni, úgy a gyári rotort ún. tűs rotorra (needle wheel) kell cserélni.

Kategória:

Az AquaBee UP egy nagyon megbízható és sokoldalúan használható szivattyú család.

Egy szűrőkosárral belső keringtetőként, a szűrő akváriumban elhelyezve pedig akár egy lebegtetős szűrőt akár egy hableválasztót ellátó szivattyúként alkalmazhatjuk, de a nagyobb teljesítményűek, mint az UP 3000-es is kiválóan funkcionálnak felnyomó vagy átemelő motorként is.

A vízpumpát a megfelelő tömlő csatlakozásokkal (szívó és nyomó oldalon egyaránt 16/22 mm) az akváriumon kívül „szárazon” is gond nélkül be lehet üzemelni.

Az AquaBee UP 3000 az AquaBee UP család harmadik nagyobb teljesítményű tagja. A motort 3000 l/h teljesítményével és 2,4 m-es maximális emelőmagasságával egyaránt lehet belső áramoltatóként, vagy nagyobb vízigényű berendezések (pl. hableválasztó, klíma) vízellátásához használni, de felnyomó motorként is kiválóan megállja a helyét. (AquaBee UP 3000 teljesítmény görbéje)

A kerámia tengelynek köszönhetően a szivattyú nem csak halkabb és tartósabb, de az agresszív tengervíznek is ellenáll. A nyomó motort a tartozék tapadókorongokkal lehet egyszerűen rögzíteni.

Fontos: az AquaBee UP 3000 külső megjelenésében és méreteiben nagyon hasonlít az UP 2000-es és 2000/1-es motorokhoz, azonban teljesítményük, illetve szívó és nyomóoldali csonk átmérőjük eltér.

Fontos: lehabozónál való alkalmazás esetén a szivattyú gyári rotorjával csak a berendezés vízellátása oldható meg. Amennyiben a motort levegő beporlasztásra szeretnénk használni, úgy a gyári rotort ún. tűs rotorra (needle wheel) kell cserélni.

Gyártó

AquaBee

Teljesítmény

Max. 2000-3000 l/h

Motor típus

AC (váltóáram)

Shopping Cart