AquaBee UP 300 szivattyú és keringető motor (300l/h)

17900 Ft

Az AquaBee UP 300 az AquaBee UP család legkisebb tagja.

300 l/h teljesítményével és 0,6 m maximális emelőmagasságával leginkább belső áramoltatóként, vagy kisebb vízigényű berendezések (pl. kalciumreaktor) független vízellátásához alkalmazható. (teljesítmény görbe)

A szivattyút a tartozék tapadókorongokkal lehet egyszerűen rögzíteni.

Fontos: az AquaBee UP 300 külső megjelenésében és méreteiben teljesen megegyezik az UP 500-as és 1000-es motorokkal, azonban teljesítményük eltér.

Kategória:

Az AquaBee UP egy nagyon megbízható és sokoldalúan használható szivattyú család.

Egy szűrőkosárral belső keringtetőként, a szűrőakváriumban elhelyezve pedig akár egy UV akár egy lebegtetős szűrőt ellátó szivattyúként alkalmazható, de a nagyobb teljesítményűek (UP 3000 – 7000) kiválóan funkcionálnak felnyomó vagy átemelő motorként is.

A vízpumpát a megfelelő tömlő csatlakozásokkal (szívó és nyomó oldalon egyaránt 12/16 mm) az akváriumon kívül „szárazon” is gond nélkül be lehet üzemelni.

Az AquaBee UP 300 a család legkisebb tagja. 300 l/h teljesítményével és 0,6 m maximális emelőmagasságával leginkább belső áramoltatóként, vagy kisebb vízigényű berendezések (pl. lebegtető szűrő) független vízellátásához alkalmazható. (AquaBee UP 300 teljesítmény görbéje)

A kerámia tengelynek köszönhetően a szivattyú nem csak halkabb és tartósabb, de az agresszív tengervíznek is ellenáll. A nyomómotort a tartozék tapadókorongokkal lehet egyszerűen rögzíteni.

Fontos: az AquaBee UP 300 külső megjelenésében és méreteiben teljesen megegyezik az UP 500-as és 1000-es motorokkal, azonban teljesítményük eltér.

Gyártó

AquaBee

Teljesítmény

Max. 0-1000 l/h

Motor típus

AC (váltóáram)

Shopping Cart