Tunze Silence 1073.008 szivattyú és keringető motor (150-800l/h)

16900 Ft

Tunze Silence 1073.008 a Tunze Silence család legkisebb tagja.

A motor teljesítménye mechanikusan, a szívó oldal lefolytásának szabályozásával 150 és 800 l/h között állítható. (teljesítmény görbe)

A maximum 1,25 m emelőmagasságú motor igen sokoldalúan használható: táplálhat kisebb vízigényű szűrőberendezéseket (pl.: kalciumreaktor, lebegtető szűrő, zeovit szűrő. stb.), de jó szolgálatot tehet vízcseréknél, vagy belső áramoltatóként is.

A szivattyút a tartozék tapadókorongokkal lehet egyszerűen rögzíteni.

Kategória:

A Tunze cég története 1960-ban egy szivattyú motorral kezdődött. Az azóta eltelt időben a Tunze meghatározó, vezető márkájává vált a tengeri akvarisztikai áramoltatók és univerzális szivattyú motorok színes termékpalettájának.

A Tunze Silence 1073.008 minőségével, egyszerű karbantarthatóságával, és sok éven át garantált halk üzemével egyesíti magában a cég több évtizedre visszanyúló tapasztalatát. Bár a szivattyú külső burkolata megegyezik az olasz Sicce cég Syncra motorjáéval, belső kialakítása, csapágyazása és rotorja is más!

1073.008-as Silence motort a szűrőakváriumban elhelyezve a 1/2″-es nyomóoldali csatlakozóján keresztül probléma mentesen biztosítható egy UV szűrő, egy kisebb klíma, vagy akár egy lebegtetős szűrő vízellátása, de vízcseréknél és belső áramoltatóként is megállja a helyét. A vízpumpát a megfelelő tömlő csatlakozásokkal az akváriumon kívül „szárazon” is gond nélkül be lehet üzemelni.

A maximum 1,25 m emelőmagasságú szivattyúmotor teljesítménye mechanikusan, a nyomó oldal lefolytásának szabályozásával 3-8 W fogyasztás mellett 150 és 800 l/h között szabályozható. (Slience 1073.008 teljesítmény görbéje) A csapágyazott rotornak köszönhetően a motor nagyon csendes.

A nyomó motort a tartozék tapadókorongokkal lehet egyszerűen rögzíteni.

Gyártó

Tunze

Teljesítmény

Max. 0-1000 l/h

Motor típus

AC (váltóáram)

Shopping Cart