Tunze Comline Filter 3162 belső szűrő Turbelle szivattyúval

32500 Ft

A Comline 3162 egy akváriumon belül elhelyezhető szűrő modul, ami kisebb, 60 – 250 literes akváriumok esetén, a választott szűrőközegtől függően akár a teljes rendszer mechanikai és kémiai szűrését elláthatja.

Visszafogott formájával és a Comline családra egységesen jellemző 11  cm x 9 cm alapú 25,5 cm magas méretezésével a Comline Filter az akvárium bármelyik sarkában a dekoráció mögé helyezve teljesen észrevétlen marad.

A 3162-es Comline modulban a mechanikusan szabályozható teljesítményű szivattyú beállítástól függően 250 és 850 l/h közötti vízmennyiséget szűr át a 780cm³ térfogatú, szabadon variálható szűrőközegen pl: perlonvatta, aktívszén, zeolit, foszfát szűrő, stb.

A tökéletes vízminőség érdekében a Tunze Comline szűrők egyrészről alulról, az aljzat közeléből szívják fel a nehezebb, lebegő szennyeződést, másrészről az extra felső lefolyórácsnak köszönhetően a felszín zsír és baktériumfilm mentességét is garantálják.

A Comline 3162 háza a tisztíthatóság érdekében könnyen szétszedhető, és olyan extra kiegészítőknek is van benne speciálisan kialakított hely, mint egy max. 75W-os automata fűtő, vagy a Tunze Osmolator 3155-ös vízszintszabályozó érzékelői.

A Tunze Comline Filter a tartozék mágneses tartókkal 12 mm-es üvegvastagságig egyszerűen rögzíthető.

Fontos: a készülékbe a szűrőanyagokat, a fűtőautomatát és a vízszintszabályozót külön kell megvásárolni
Fontos: a készülék megfelelő üzemeltetéséhez a minimális vízoszlop magasságnak 23 cm-nek kell lennie

Kategória:
Shopping Cart