Tropic Marin Reef Actif baktérium és korall táp 60 gr

8500 Ft

A Tropic Marin Reef Actif egy speciális, hosszú szénláncú biopolimereket tartalmazó készítmény, mely molekuláris felépítésének köszönhetően képes hozzákapcsolódni – kötésbe lépni – a vízben található szervetlen vegyületekkel. Az így megkötött szervetlen komponensek már elég nagyok ahhoz, hogy az üledékben vagy a filtráló élőlényekkel szimbiózisban élő baktériumok táplálékként hasznosíthassák őket.

A készítmény rendszeres adagolásával tehát nem csak a víz nitrát vagy a foszfát szintje csökkenthető, hanem közvetett módon a baktériumokkal szimbiózisban élő filtráló élőlények, mint a korallok, szivacsok, csőférgek vagy a kagylók is több tápanyaghoz jutnak. A por állagú készítmény adagolására, a kagylók és a korallok már pár héten belül láthatóan élénkebb színekkel és intenzívebb növekedéssel reagálnak.

A Tropic Marin az 60gr kiszerelésű dobozban található mérőkanállal egy adagot javasol adni minden 500 liter akvárium vízhez hetente. (Maximális adag: 1 kanál 3 naponta) A Reef Actif használatának kezdeti időszakában javasolt a korallok folyamatos megfigyelése mellett a gyári adagolást 50%-al csökkenteni.

Gyártó

Tropic Marin

Shopping Cart