Tropic Marin Pro Reef tengeri só 10 kg

25500 Ft

A Pro-Reef gyógyszeripari tisztaságú alapanyagokból, 70 nyomelem hozzáadásával készülő, foszfát, nitrát és szilikát mentes szintetikus tengeri só készítmény.

A só könnyen, maradék nélkül oldódik, és azonnal felhasználható.

Minden egyes doboz só ugyanazzal a  minőséggel készül, amit az ISO9000-es tanúsítványú gyártási és ellenőrzési folyamat garantál már 30 éve.

A 10 kg-os kiszereléseű műanyag vödör könnyen visszazárható, így a só nem szívja meg magát nedvességgel.

Kategória:

A Balling eljárás atyjának, Hans-Werner Ballingnak a nevével fémjelzett Tropic Marin Pro-Reef szintetikus tengeri só készítmény gyógyszeripari tisztaságú alapanyagokból készül, az óceánok összetételéről jelenleg rendelkezésünkre álló ismeretek alapján. A só csak a természetes tengervízben is megtalálható alkotóelemeket tartalmazza, de a modern tengeri akvarisztika követelményeinek megfelelően nitrát, foszfát és szilikát hozzáadása nélkül készül.

A Pro-Reef a kötelező összetevők mellett 70 nyomelemet is tartalmaz, az óceánokban megtalálható koncentrációval megegyező arányban. A Tropic Marin egyedi gyártási eljárásának köszönhetően a nyomelemek mindvégig stabilak maradnak a száraz sóban, és a feloldását követően sem csapódnak ki.

Csak úgy, mint az elmúlt 30 évben, jelenleg is a Tropic Marin az egyetlen olyan szintetikus tengeri só gyártó, aki a gyógyszeriparban használt technológiákkal, szigorú minőségellenőrzési rendszerben állítja elő termékeit. Mind egyes tétel Pro-Reef só tulajdonságait laboratóriumban ellenőrzik. Mind a gyártás mind annak ellenőrzése az ISO9000-es minőség biztosítási rendszer szabványa szerint zajlik.

A 10 kg-os kiszerelésű só műanyag vödre könnyen visszazárható, így a készítmény hosszabb tárolás mellet sem szívja meg magát nedvességgel. A 10 kg só közel 300 liter tengervíz előállításhoz elegendő. A só könnyen, maradék nélkül oldódik, és azonnal felhasználható

Gyártó

Tropic Marin

Shopping Cart