Tropic Marin Pro-Coral Mineral kristályos nyomelem keverék 1800gr

21800 Ft

Elengedhetetlen nyomelemkeverék kristályosított formában a gerinctelenek egészséges és fenntartható fejlődése érdekében.

A Tropic Marin Pro-Coral-Mineral mindazon nyomelemeket tartalmazza koncentrált formában amelyek kulcsfontosságúak az akvárium lakóinak fejlődése szempontjából. Ugyanakkor, bizonyos makróelemeket nem tartalmaz ideértve a: nátrium klorid, szulfátok így elkerülhető ezen elemek felhalmozódása továbbá az ionos egyensúly felborulása. A Pro-Coral Mineral azon nyomelemeket tartalmazza koncentrált formában, amelyek megtalálhatók a Tropic Marin sójában is.

Előnyök:
– A készítmény tartalmazza a természetben megtalálható összes nyomelemet kiegyensúlyozott arányban
– Gyorsabb növekedés és erősebb színintenzitás érzékelhető a készítmény használata mellett beleértve a gerincteleneket, korallokat
– Koncentrált jód és stroncium utánpótlás
– Nem tartalmaz kelátokat, foszfátokat valamint nitrátot

Adagolás:
Hetente 1x 5gr / 50L indokolt esetben,intenzív telepítettség mellett hetente 2x 5gr / 50L

Alkalmazás:
A mellékelt mérőkanál 5gr-nak felel meg. A kristályos készítmény feloldódás nélkül nem érintkezhet közvetlenül élőlénnyel így ennek adagolása csak a technikai tartályban történhet.
Amennyiben az alkalmazás ebben a formában nem megvalósítható kérjük a készítményt oldja fel 1l ozmóvízben majd az oldatot ezután adagolja az akváriumba jól áramoltatott helyre.

Kategória:
Gyártó

Tropic Marin

Shopping Cart