Tropic Marin Bio-Stroncium 200 g

7500 Ft

A Bio Actif család tagjaként a Tropic Marin Bio-Stroncium eltér a hagyományos stroncium pótlásra használt készítményektől, mivel az egyszerű Stroncium-klorid oldat helyett por alakú stroncium-karbonátot és további 70 nyomelem mellett kalcium, magnézium, nátrium és kálium sókat tartalmaz.

A gyártó kutatásai szerint a stroncium-karbonát és az annak bomlásával felszabaduló széndioxid olyan, a tengerekben is előforduló körülményeket teremt, mely természetes módon segítik a zooxanthellák számára a stroncium felvételben való közreműködést.

Sűrűn betelepített akvárium esetén a gyártó egy csapott kanál Bio-Stroncium heti adagolását javasolja 200 literenként. (Indulásként, vagy kevés korall esetén ennek csak 50%-át javasolt adagolni) Egy csapott adagolókanálnyi Bio-Stroncium közel 2 ppm-el (2 mg/l) növeli 40 liter akvárium víz stroncium tartalmát. (A korallszirteken az átlag koncentráció 8 ppm körül alakul)

A 200 grammos kiszerelésű készítmény tartósító és egyéb stabilizáló adalékanyagok (pl. kelátok) hozzáadása nélkül készül.

Kategória:
Gyártó

Tropic Marin

Shopping Cart