Philips Coral Care LED Gen2 LED lámpa

333000 Ft

A Philips Coral Care Led Gen2 egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, melyek a következőek: 

  • Széles spektrumtartomány, mely biztosítja a korallok gyors növekedését úgy, hogy a színek továbbra is természetesnek hatnak
  • Tökéletes fényegyensúly: homogén fényeloszlással és színkeverési megoldásokkal van ellátva. Innovatív kialakítású, 68db Luxeon LED-et tartalmaz, amelyek utánozzák a nap fényét, annak spektrumát zátonyok mélységében 
  • Könnyű kezelhetőség: egyszerűen, vezeték nélkül vezérelhető. Két különálló világítási csatornával van ellátva, előre beprogramozható.
  • Minőség és megbízhatóság: új, vékonyabb profilú, energiatakarékos. Passzív hűtéssel rendelkezik, melynek köszönhetően az élettartama nagyobb és ventilátor hiányában hangtalan. 
Kategória:

A CoralCare egyik egyedülálló tulajdonsága, hogy a színcsatornák külön-külön állítása nem szükséges csak a fény általános intenzitását és tónusát kell meghatároznia. Ez nem csak a lámpa beállítását egyszerűsíti le, hanem megakadályozza az esetleges korallkárosodást a helytelen spektrumtartalom miatt. Mindemellett a Philips hagyott annyi rugalmasságot, hogy a fényt saját tetszésünk szerint szabhassuk meg 2 csatorna állításával.
– 1 csatorna: 4db borostyán, 4db 490nm cián, 20db 6500K, 6db 450nm Királykék
– 2 csatorna: 12db 470nm Kék, 6db 415nm UV, 16db 450nm Királykék

A programban helyet kaptak egyes természethű tónusok, melyek a természetes színeket emelik ki, emellett elérhető a kékes – esti tónus, amely a fluoreszkáló színekben jeleníti meg a korallokat.

Az alkalmazásban lehetőség van gyári beállításokat választani, melyek a következők: sekély régió, mély régió, természethű és borús zátony.
Ezeknek a jellemzői:

  • Sekély régió: A napfény természetes viselkedését utánozza le, maximalizálja a fénykibocsájtást
  • Mély régió: Utánozza a napfény természetes viselkedését az óceán mélyén. Ideális az LPS korallok fluoreszkáló színeinek kiemelésére
  • Természethű: A természetes zátonyokon uralkodó fényviszonyokat adja vissza, vegyes korallos akváriumhoz ideális.
  • Borús: utánozza a napfény természetes viselkedését, miközben délben borult eget szimulál. Állandó fénykibocsájtást biztosít, miközben a spektrumokat változtatja.

Ezek a módok igényreformálhatók a felhasználó kívánságai szerint. Ezen felül lehetősége van egyéni beállításokra is, amelyeket elmenthetők az alkalmazásban, illetve megosztható a további felhasználókkal is.

A beállított értékek valamint módok teljes 24 órás ciklusa megtekinthető a demo módban 2 peres intervallumra gyorsítva így egyszerűen áttekinthető és ellenőrizhető az elvégzett beállítás,

Ezeken kívül a külön kiemelendő funkció az akklimatizációs program, amely lehetővé teszi a fény intenzitásának növelését meghatározott napokon így átszoktathatók az akvárium új lakói hagyományos T5 világításról vagy más gyártók led lámpáiról a CoralCare termékcsaládra

A CoralCare lámpákat vezérlő segítségével lehet kezelni, mely külön megvásárolható. Tartalmaz egy USB-kábelt, univerzális hálózati adaptert és regionális csatlakozó adaptereket. Az USB-kábel a vezérlő árammal való ellátását szolgálja, a hálózati adapterrel együtt, ha az önálló egységként működik, de számítógépre is csatlakoztatható.

Az új generációs Coral Care lámpatestek már vezeték nélkül is programozhatók, a Coral Care applikáció segítségével.
Egy vezérlő maximum 4, azonos generációs CoralCare lámpatestet tud irányítani.
Két üzemmód elérhető: a Program mód és a 0-10V mód.
Program mód: 24 órás világítási időintervallum van megadva, melyet számítógéppel vagy az alkalmazással tud személyreszabni. A felhasználó 20 különböző, egyedi fénybeállítást adhat meg (színspektrum és intenzitás). A vezérlő automatikus kiszámolja a problémamentes átmenetet a beállítások között, ezzel imitálva a napfelkeltét és naplementét.
Külön állítható az idő, színhőmérséklet és fényerősség.
1-10V: Más gyártótól származó akváriumvezérlővel való összekapcsolhatóság.

Az applikáció a Google Play Áruházból és az iOS App Store-ból egyaránt letölthető.
A lámpához tartozó kontroller lehetővé teszi a közvetlen vezérlést, melynek köszönhetően felülbírálható a futási ütemezés és testre szabható a teljes működés.

Gyártó

Philips

Shopping Cart