Nyos Goldpods Planktonkoncentrátum 250ml

7500 Ft

A Nyos Goldpods ideális táplálék számos tengeri halfaj illetve korall számára. Fő alkotóeleme az északi-sarkvidék tengereiből gyűjtött calanoid copepodok (zooplankton), melyeket felolvasztás vagy egyéb előkészítés nélkül adagolhat az akváriumba közvetlenül. Tökéletes célzott és csoportos etetéshez is. A kis méretű részecskéknek köszönhetően minden olyan élőlény számára ideális, melynek kicsi a szája, ezáltal a nagyobb táplálékokat képtelenek elfogyasztani. A Nyos Goldpods javítja az élőlények színezetét és erősíti az immunrendszerüket.

Csoportos etetés: Kapcsoljon ki vagy állítsa etetés üzemmódba a vízáramlásért felelős eszközöket (felnyomópumpa, áramoltatók, hullámgenerátor) és adjon néhány csepp Nyos Goldpodsot az élőlények számára. Csak annyi táplálékot csepegtessen az akváriumba, melyet a halak 2-3 perc alatt el tudnak fogyasztani. Ezután kapcsolja vissza a technikát.

Célzott etetés: Kapcsoljon ki vagy állítsa etetés üzemmódba a vízáramlásért felelős eszközöket (felnyomópumpa, áramoltatók, hullámgenerátor) és adjon néhány csepp Nyos Goldpodsot az élőlények számára. A korallok a táplálék illatára reagálnak, polipjaikat kinyitják így készen állnak az etetésre. Szívjon fel kis mennyiségű Nyos Goldpods-ot és óvatosan adagolva nyomja a korallok felé. Amennyiben szükséges, ismételje meg.

Shopping Cart