Maxspect Turbine Duo TD-6K 6500l/h dupla felnyomó pumpa

104000 Ft

A Maxspect Turbine Duo TD-6K formabontó felépítésének valamint szinusz-hullám technológiájának köszönhetően a hagyományos pumpákkal szemben az eddigieknél csendesebb futásúak nagyobb vízhozam és energiatakarékos működés mellett.

Kategória:

A felnyomópumpa kettős szívó és kettős nyomóágának köszönhetően sokoldalúan felhasználható úgy mint hagyományos felnyomópumpa, felnyomópumpa egyesített nyomóággal vagy felnyomópumpa kiegészített mellékággal (by-pass) amely táplálhat klímát, szűrőrendszer építőelemet vagy reaktort, stb.. de jó szolgálatot tehet zárthurkú (closed – loop ) áramoltatási rendszer kiépítésekor is.

A sokoldalú felhasználását tekintve valamint a sokrétű kiegészítőcsomagot figyelembevéve elkerülhető a szűrőakváriumban egyszerre több vízpumpa alkalmazása.

Az opcionálisan megvásárolható Maxspect Syna-G ICV6 okoskontroller segítségével a készükék okostelefonról is személyre szabható, konfigurálható úgy mint pl. teljesítmény, ki/be kapcsolás valamint egyedi áramoltatási minták beállítása.

A TD-6K szivattyú vízhozamát, teljesítményét és emelési magasságát befolyásolja az egyéni alkalmazási mód ( egyesített ki és bemenetek, szétválasztott nyomóágak, by-pass) azonban átlagosan leírhatóak a készülék alap műszaki paraméterei:

  • Teljesítmény: 30 – 40w
  • Vízhozam: 3700l/h – 6500l/h
  • Emelőmagasság: 2.3 – 4m

 

Gyártó

Maxspect

Motor típus

DC (egyenáram)

Teljesítmény

Max. 6000-7000 l/h

Shopping Cart