,

Maxspect Nano Tech Anaerobic Block-magas felületű biológia anrerób nano blokk

10000 Ft

• Hatékonyan eltávolítja a nitrátot az akváriumból
• Szabadalmaztatott technológia, amelyet kifejezetten az anaerob baktériumok növekedésének serkentésére terveztek.
• Az anaerob baktériumok befejezik a nitrifikációs ciklust, amely a nitrátot nitrogéngázzá bontja, tápanyagot exportálva az akváriumból.

Édesvízi és tengeri akváriumokhoz egyaránt.
2 blokk elegendő lehet akár 1000L akváriumvízhez.

Befejezi a nitrogén körforgást a denitrifikáción keresztül anaerob heterotróf baktériumok tenyésztésével (beleértve a Paracoccus denitrificans nemzetség fajait és a különféle pszeudomonádokat), a nitrátot nitrogéngázzá redukálva. Használja közvetlenül a szűrőakváriumban, helyezzen fel két anaerob blokkot vízszintesen, és helyezzen egy denitrifikációs katalizátort a blokkok közé. A denitrifikációs katalizátor lassan elhasználódik így 2 havonta cserélni kell. Az anaerob blokkokban található nanokerámia gyöngyök speciálisan a Maxspect szabadalmaztatott technológiájával vannak kezelve, így kiválóan alkalmasak az anaerob heterotróf baktériumok meghonosítására, amelyek anoxikus környezetet kedvelnek.
Az Anaerobic-Block-ot 6 havonta meg kell tisztítani vagy ki kell cserélni az optimális eredmény elérése érdekében, azonban a régi Anaerobic-Block tisztításakor/cseréjekor NE CSERÉLJE ki az összeset egyszerre. Tisztítsa meg/cserélje ki az anaerob blokk felét úgy, hogy elegendő baktériumkolónia maradjon az újonnan megtisztított/cserélt anaerob blokkban való újratelepedéshez.

Gyártó

Maxspect

Shopping Cart