Maxspect Aeraqua Duo Skimmer

250000 Ft

A Maxspect Aeraqua Duo a világon az első olyan lehabzó mely dupla szívóággal továbbá dupla tűrotorral rendelkezik.
Ezen újításoknak köszönhetően szokatlanul kis mérete ellenére rendkívüli hatékonyságra, teljesítményre képes. A két egymással szembefordított tűrotor palástjaként elhelyezett még két álló tűrotor az eddigieknél lényegesen kisebb és dúsabb buborékelőállításra alkalmas halk operáció mellett.
A szűrőberendezés sokrétű beállíthatósága (vízmagasság, vízvisszaforgatás az aktív kamrába, teljesítmény stb) lehetőséget nyújt a különböző méretű és telepítettségű akváriumokhoz való precíz testreszabáshoz.
A fehérjeleválasztó méretét tovább csökkenti az, hogy minden egyes cső, legyen az levegőt vagy vizet szállító alkatrész, integrálásra került a testben.
A kialakított gyors-zár rendszer könnyű és gyors takarítást, karbantartást tesz lehetővé. További kényelmi funkció a késleltetett indítás mely meggátolja a még be nem állt szűrőakváriumi vízszint miatti túlfutást, etetési idő alatti pillanatmegállítást továbbá a telefonos applikáción keresztüli vezérlést (Maxspect syna-G)

Specifikáció:
– Modell: AD600
– Alapterület: 260 × 210 mm
– Magasság: 565 mm
– Ajánlott vízszint: 18.24 cm
– Légbeszívás: 1500 L/H
– Vízbeömlés: 2400 L/H
– Ajánlott akvárium méret, beállítástól és állománytól függően: 400 – 1700L
– Fogyasztás: 40W

Kategória:

Akvárium méretek és a beállítások összefüggése:

– Nagy állatállományú, körülbelül 400–750 literes akváriumok esetén ajánlatos az egyik vízbeömlő nyílást 80%-on kinyitni, a másikat pedig teljesen elzárni, hogy a víz visszakeringjen a lehabzó testében.
– Körülbelül 750–1250 literes, átlagos állatpopulációval rendelkező akváriumok esetén ajánlatos az egyik vízbeömlő nyílást teljesen kinyitni, a másikat pedig 30–50%on tartani hogy ezzel egyidejűleg serkentsük és keringessük a vizet a lehabzó testében.
– Körülbelül 1250-1700 literes akvárium esetén, ahol kis állatállomány van, ajánlatos mindkét vízbeömlő nyílást teljesen kinyitni.

A fenti javaslatok azonban csak általános iránymutatások a két vízbeömlős motor használatához. Csak az Aeraqua Duo alapos megfigyelése és kitapasztalása után dönthető el, hogy mi a leghatékonyabb az Ön akváriumához.

Gyártó

Maxspect

Ajánlott akvárium méret

Max. 1700 L-ig

Shopping Cart