Mag-Float algamágnes (nagy méretű, 16 mm-es üvegvastagságig)

15000 Ft

A nagy méretű Mag-Float mágneses algakaparó segítségével szinte gyerekjáték az akváriumüveg algátlanítása. Az algakaparó egyik felét az akváriumon kívül mozgatva a másik fele a vízben, a mágneses erőnek köszönhetően precízen követi minden mozdulatunkat.

A algakaparóba szerelt mágnesek 16 mm-es üvegvastagságig biztosan tartanak, de akkor sincs baj, ha az akváriumon belüli rész leválik, mert kialakításának köszönhetően lebeg a víz felszínén.

A Mag-Float mágneses algakaparó belső felének felülete érdes, így könnyen elbánik még a makacsabb algafoltokkal is, ugyanakkor nem karcolja az üveget.

Korallszirt tipp: a szirt megépítésénél érdemes legalább 2-3 cm távolságot hagyni a dekoráció és az üveg között, így a mágneses algakaparót akadály nélkül tudjuk végighúzni a teljes üvegfelületen. A Mag-Float mágneses algakaparóra az „easy blade pengés algakaparó feltét” ragasztható fel.

Fontos: az algakaparókban erős mágnesek találhatók, amik könnyen odacsíphetik a bőrünket, ujjunkat, ezért a két felet egymástól külön vagy egy polisztirol darab két oldalán érdemes tárolni.

Gyártó

Mag-float

Shopping Cart