Fauna Marin Color Elements Green Blue Complex nyomelemkeverék 500ml

10700 Ft

A Color Elements Green Blue Complex a Fauna Marin saját fejlesztésű nyomelem készítménye.

A 500 ml kiszerelésű nyomelem keverék elsősorban a korallok növekedésére, zöld, és kék színárnyalataira van pozitív hatással.

A Fauna Marin a Color Elements család kifejlesztésénél leginkább a modern, főleg kispolipú kőkorallok tartására specializálódott tengeri akvarisztika egyedi igényeit és adottságait vette figyelembe, mint pl. a LED-es megvilágítás, erős hableválasztás, szintetikus sókészítmények, stb.

A Green Blue Complex olyan szerves alkotóelemeket is tartalmaz, melyik segítik a korallokat a nyomelemek felvételében, ugyanakkor csökkentik a rendszeres adagolással járó túlzott felhalmozódás kockázatát.

A Fauna Marin Green Blue Complex gyártó által javasolt heti kezdő adagolása 1-3 ml / 100 liter akváriumvíz, mely függ a világítás erősségétől, az akváriumvíz nitrát és foszfát szintjétől, és a hableválasztás erősségétől.

Korallszirt tipp: a tengeri akvárium teljes nyomelem szükségletének kielégítéséhez mindhárom Color Elements termék egyidejű használata javasolt

Fontos: Color Elements Green Blue Complex épp úgy használható az alap Balling (kH, Ca, Mg) nyomelem kiegészítéséhez, mint a Fauna Marin Ultra Trace termékek, de a két termékcsalád közül egy időben mindig csak az egyiket szabad használni.

Kategória:
Gyártó

Fauna Marin

Shopping Cart