Fauna Marin Bacto Therapy 500ml

14900 Ft

A Fauna Marin Bacto Therapy egy olyan speciálisan kifejlesztett formula amely alkalmazható az összes metódus szerint üzemeltetett tengeri akváriumban. A Therapy összetevői többek között halofil és probiotikus baktériumok tökéletes keveréke amelyek hozzájárulnak a tengeri akvárium körforgásának stabil fenntartásához. A Therapy segít lebontani azokat az elemeket amelyek a rendszerre nézve terhelést jelentenek, ilyenek többek között a eledelek maradékai, biomassza valamint a már felhalmozódott detritus.

A készítmény használata támogatja az egészséges és aktív probiotikus kultúrát az akváriumban amely jobb vízminőséghez ezáltal kevesebb stresszhez vezet az akvárium lakóira nézve.

– Hosszútávon csökkenti az anaerob lerakódásokat, biomassza és detritus képződést.
– Csökkenti a rossz vízminőségből adódó stresszfaktorokat, megbetegedéséket az akvárium lakóira nézve beleértve a gerinceseket és a gerincteleneket egyaránt
– Már kis dózisban történő adagolás mellett is rendkívül hatékony a készítmény koncentrációjának köszönhetően

Adagolás

10ml / nap / 100L három napig majd ezután hetente 5ml / 100L
Abban az esetben hogyha a termék alkalmazására tartósan szükség adódik, az adagolás nem haladhatja meg a 3ml/100 l/hetet

Figyelem: 2 évnél idősebb akvárium esetén az ajánlott adag maximum 30% javasolt.

Habar a termék kiválóan helytáll önmagában is, a legjobb eredmény elérése érdekében Bacto Reef Blend és a Bacto Reef Therapy együttes alkalmazását javasoljuk.

Gyártó

Fauna Marin

Shopping Cart