,

BLUE VET Phosphate RX

14500 Ft

A Phoshate RX egy egyszerű és hatékony termék, mely forradalmasította a foszfát eltávolításának módját sós és édesvízi akváriumban. A hozzáadott a lantán-klorid formula gyorsan megköti a foszfátmolekulákat, így az inaktívvá és könnyen kiszűrhetővé válik.

Folyamatos használata pozitívan hat az akváriumban élő korallok növekedésére és vitalitására. A termék állatorvosi jóváhagyással rendelkezik.
Adagolás: NEM adagolható közvetlenül az akváriumba. Használat előtt érdemes foszfát víztesztet végezni és nem ajánljuk a napi 0,5ppm értéknél nagyobb csökkentést.

Adjon hozzá 6 csepp Phosphate Rx-et 35L vízhez, keverje el majd öntse a technikai tartályba vagy adagolja dózispumpával. Ez kb. 0,5ppm-el csökkenti a foszfátszintet. Az ajánlott foszfátszint <0,03ppm.

A legjobb eredmény elérése érdekében lassan csepegtesse a terméket a a technikai tartályba vagy túlfolyóba ahol a termék átmegy egy 5 vagy 10 mikronos szűrőzsákon/betéten. Átmeneti zavarosság felléphet a termék használatát követően, mely 24 órán belül megszűnik.
Az első víztesztet a termék használata után 24 órával érdemes csinálni, annál előbb nem. Több termék adagolása között érdemes kb 10percet várni.

A doktorhalak érzékenyek lehetnek a Phosphate Rx ajánlott adagjára, irritáció léphet fel a használat során. Ezen felül még érzékenyen érintheti a ajakos halakat így érdemes az ajánlott adagot 2-3 részre osztani.

 

Gyártó

Blue Life USA

Shopping Cart