BLUE LIFE Reef RX 2gr antibakteriális szer

8900 Ft

Antibakteriális szer korallok számára. Ideális frissen vágott fragek kezelésére, fertőtlenítésére. Minden korallt tekintve biztonságos. Nem károsítja a hasznos nitrifikáló baktériumokat.

A termék használatakor 72 órára kapcsoljunk ki minden kémiai szűrőt, illetve a hableválasztót is (gondoskodjunk a megfelelő oxigénpótlásról). 72 óra után a hableválasztó visszakapcsolható, viszont a kémiai szűrők használata nem javasolt. A kezelés időtartama alatt ajánlott szűrőzsákot alkalmazni. Amennyiben macroalgája vagy refugiuma van az akváriumban, a termék használata nem javasolt csak ezek ideiglenes eltávolítása után. Az eredmény 10-14 nap múlva lesz látható.

Erősen ajánlott minden korallt karanténba helyezni és így kezelni őket a készítménnyel. A készítmény alkalmazása során ajánlott az áramlást magasabb fokozatra állítani, de fontos, hogy ez ne közvetlenül a korallokra irányuljon. Amennyiben lehetséges, érdemes a fényintenzitás csökkenteni, ameddig a kezelés tart.

Kategória:

Vegyünk ki egy pohárnyi / csészényi vizet az akváriumból, oldjuk fel benne a kívánt mennyiséget (1 adagolókanál / 10 gallon / 38liter), majd az így kapott oldatot adagoljuk hozzá az akváriumhoz. A kezelés ideje alatt ne használjon se szént, se ózont. A világítás nélküli órákban / sötétben / amikor a lámpa ki van kapcsolva ne adagolja a terméket! 10-14 nap múlva, miután már látható az eredmény egy 25%-os vízcsere szükséges, illetve a mechanikus szűrés visszaállítása is. Amennyiben a tünetek továbbra is fennállnak folytassa a kezelést a leírtak alapján, viszont figyeljen arra, hogy minden adag után szükséges a 25%-os vízcsere. Véletlen terméktúladagolás során a probléma megoldható a BLUE LIFE Clear Fx Pro használatával, mely megköti a terméket.

Fontos: Minden UV, mechanikus és kémiai szűrést meg kell szüntetni az akváriumban a kezelés ideje alatt, ugyanis ezek eltávolíthatják a szert mielőtt hatni kezdene. Emberi fogyasztásra nem alkalmas, gyermekektől elzárva tartandó. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz, toxikológiai központba.

Shopping Cart