BLUE LIFE Fish Flux RX 4000 mg gombaellenes készítmény

11000 Ft

A Fish Flux RX egy gombaellenes készítmény, mely alkalmas a halak helyi és rendszeres gombás fertőzéseinek kezelésére. Tengervizes akváriumokban használandó, melyekben olyan gombák találhatóak meg, amelyek érzékenyek a flukonazolra.

A termék használatakor 72 órára kapcsolja le a hableválasztót, illetve távolítsa el az aktívszenet valamint foszfátmegkötőket. A hableválasztó 72 óra után visszakapcsolható. Minden kémiai szűrőanyag használata tilos, ameddig a kezelés tart. A kezelés időtartama alatt ajánlott szűrőzsákot alkalmazni. Amennyiben macroalgája vagy refugiuma van az akváriumban, a termék használata nem javasolt csak ezek ideiglenes eltávolítása után. A kezelés eredménye 10-14 nap múlva lesz látható.
Használat: Adagoljon 100 mg / 18 liter terméket a kezelendő vízmennyiséghez, az akváriumba. Ezt a folyamatot ismételje meg 24 óránként, 5 napon keresztül. A kezelések között javasolt a részleges vízcsere. Amennyiben 5 nap elteltével nem tapasztal javulást, függessze fel a készítmény használatát.

Kategória:

A doboz tartalmaz 2 kiskanalat: egy nagyobbat és egy kisebbet. Véletlen gyógyszer túladagolás esetén a készítményt a Clear Fx Pro segítségével el lehet távolítani a vízből.
Adagolás: 1 csapott nagy adagolókanál / 113liter vagy 1 púpos kis adagolókanál / 18liter. Ajánlott az erős áramlási zónába szórni a készítményt a gyors feloldódás érdekében.
Fontos: Minden UV, mechanikus és kémiai szűrést meg kell szüntetni az akváriumban a kezelés ideje alatt, ugyanis ezek eltávolíthatják a szert mielőtt hatni kezdene. Emberi fogyasztásra nem alkalmas, gyermekektől elzárva tartandó. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz, toxikológiai központba.

Shopping Cart