BioGro 1 2 3 500ml

17500 Ft

(vízkezelés/probiotikus módszerhez)

A BioGro egy teljesen új és egyszerűen használható 3 lépcsős rendszer tengeri akváriumokhoz. A BioGro segít a biológiai egyensúly fenntartásában és csökkenti az alganövekedést. A szett 3 db 250 ml-es vagy 500 ml-es flakont tartalmaz.

 

BioGro 1

12 fajta baktériumtörzset tartalmaz, melyek enzimeket termelnek. Az enzimek a stabil biológiai egyensúly megteremtéséhez, fenntartásához elengedhetetlenül szükségesek.

 

BioGro2

14 fajta baktériumtörzset tartalmaz, melyek a nitrifikációs folyamatokat segítik. A BioGro 2 készítmény Nitrosomonas, Nitrobacter, és Nitrospira törzseket tartalmaz. Hogy a folyamatokat még jobban optimalizáljuk, a BioGro 2-be bacilustörzsek kerültek, hogy a nitrifikáló baktériumok munkáját segítsék.

 

BioGro3

9 fajta baktériumtörzset tartalmaz. Ezek a baktériumtörzsek távolítják el a lassan keletkező

bomlási termékeket (nyálka)  Ez a nyálka egy gócfészek a kórozó szervezetek számára, melyek mérgező gázokat képezhetnek és nemcsak büdösek, hanem a halak és korallok számára  problémákat is okozhatnak. Az összes felhasznált baktérium kórokozómentes, természetes úton tenyésztett. A baktériumok fejlődése érdekében ügyeljen a megfelelő mennyiségű oxigénbevitelre.

 

 

Használat előtt a készítményt rázzuk fel! Mindhárom flakon egyszerre adagolható! Ozonizátort és UV lámpát az adagolás napján ne használjunk!

Az adagolás egy átlagosan telepített akváriumra vonatkozik. Ettől az adagolástól el lehet térni,

kevesebbet és többet is lehet adagolni, az akvárium telítettségét figyelembe véve. Az ajánlott

adagolástól való eltérés semmiféle negatív hatással nincs az akváriumra. A készítményt gyermekek elől zárjuk el! Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Felnyitás után 6 hónapig használható. Felnyitás után ajánlott hűvös helyen tárolni, de nem feltétlenül szükséges.

Adagolás: startadag: 120 ml 750 literhez, utána hetente egyszer 40 ml 750 literhez

 

Gyártó

BioGro

Shopping Cart